MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önbilgin'e beraat Özgörkey'e 1 yıl hapis

İki yıl önce ünlü eğlence mekanı Etiler Şamdan'da televizyoncu Efe Önbilgin ile iş adamı Armağan Özgörkey arasında yaşanan ve mahkemeye taşınan yumruklu kavgayla ilgili dava dün sonuçlandı.

Kavga sırasında Önbilgin kendisine kafa atarak burnunu kırdığını söylediği Özgörkey Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Armağan Özgörkey'den şikayetçi olmuş, Özgörkey de burun kıracak bir darbede bulunmadığını öne sürerek, "Ben de yere düştüm. Bu yüzden rahat yürüyemiyorum" diyerek Önbilgin'den şikayetçi olmuştu. Dün sabah İstanbul Adliyesi 38. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Önbilgiin avukatı Şeyda Yıldırım ile Özgörkey'in avukatı Erdinç Çınar hazır bulundu.

Önbilgin, Armağan Özgörkey'i yaraladığı iddiasıyla açılan kamu davasından mahkumiyetine yeterli kati delil bulunamadığı için beraat etti. Sanık Armağan Özgörkey hakkında ise Önbilgin'i Adli Tıp raporunda belirtildiği şekilde orta derecede kırık meydana getirecek tarzda yaraladığı, suçun işlenişi ve kastın yoğunluğu da dikkate alınarak 1 sene hapis ile cezalandırılması kararı verildi. Ancak Özgörkey hakkındaki hüküm, geçmişteki hali, bir daha suç işlemeyeceği yolundaki kanaat nedeniyle temyiz yolu açık olmak kaydıyla geri bırakıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler