MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

One Direction'dan Zayn Malik'in ayrılması hayranlarını üzdü

Özellikle gençler tarafından oldukça ilgi gören pop müzik grubu One Direction üyelerinden Zayn Malik, gruptan ayrıldı. Zayn Malik, yaptığı açıklamasında One Direction'dan ayrılması için şu anda doğru zaman olduğunu hissettiğini belirtti.

İngiliz ve İrlandalı pop müzik grubu "One Direction"ın üyelerinden Zayn Malik gruptan ayrıldı. Zayn Malik'in gruptan ayrılması hayranlarını oldukça üzdü.

Zayn Malik, yaptığı açıklamada, "One Direction ile yaşamının hayal ettiğinin çok ötesine geçtiğini ancak beş yılın ardından gruptan ayrılması için şu anda doğru zaman olduğunu hissettiğini" belirtti. Ayrılık kararıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratmış olabileceğini bunun için özür dilediğini bildiren Zayn Malik, doğru olduğunu hissettiği şeyi yapması gerektiğini kaydetti.

Müzik listelerinde birçok kez zirveye oturan "One Direction" grubu, Malik'in ayrılık kararını doğrularken, yoluna, kalan dört üyeyle devam edeceğini açıkladı. Şu anda dünya turnesinde olan gruptan yapılan açıklamada, "Zayn'ın gittiğini görmek gerçekten çok üzücü, öte yandan kararına bütünüyle saygı duyuyoruz" ifadesine yer verildi.

ZAYN MALİK KİMDİR?

Zain Javadd Malik veya bilinen adıyla Zayn Malik, (12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere), Pakistan asıllı, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı. One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir. Zayn Malik'in babası Pakistanlı Yaser Malik ve annesi İngiliz Tricia Malik'tir.

ONE DIRECTION GRUBU

One Direction dört üyeden oluşan Britanyalı müzik grubudur. Üyeleri; Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan'dır. İngiltere'de yayınlanan yarışma programı olan The X Factor'ün yedinci sezonunu üçüncülükle bitirmişlerdir. Daha sonra grup Syco Music'le anlaşarak ilk kayıtlarını yapmıştır.

One Direction'ın ilk teklisi "What Makes You Beautiful", 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır ve İngiltere müzik listelerinde birinci sıraya yükselmiştir. İkinci teklileri "Gotta Be You" 13 Kasım 2011'de yayınlamış ve ardından Up All Night adlı albümleri 18 Kasım'da piyasaya sürülmüştür. Take Me Home adlı albümleri Kasım 2012'de piyasaya sürülmüştür. Ve Take Me Home Tour adı altında Birleşik Krallık, Avrupa, Amerika ve Avustralyayı kaplayan turlarını yapmışlardır. Grup Midnight Memories albümünü Kasım 2013'te çıkarmıştır. Son albümleri olan Four ise bir sene sonra (Kasım 2014) piyasaya sürülmüştür.

Listeleri kasıp kavuran One Direction "Up All Night" (2011), "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013) ve "Four" (2014) adlı dört albüm çıkardı.Beş Brit, dört MTV Video Müzik ve 11 MTV Avrupa Müzik Ödülü kazanan grubun "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young", "Story of My Life" ve "Steal My Girl" şarkıları dünya çapında başarı yakaladı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler