MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oscar adayı Yenilmezler bu akşam Fox Tv'de

Dünya çapında başarı yakalayan Yenilmezler bu kez Fox Tv ekranlarına geliyor. 1 milyar 518 milyon dolar gişe yapan Yenilmezler izlemeyenler için bu akşam saat 20.00'de ekranlarda!

2012 ABD yapımı Yenilmezler izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için Fox Tv ekranlarına geliyor. Robert P. Thitoff , Rashmi Rustagi , Douglas Slygh , Tom Hiddleston , Josh Cowdery , Joti Nagra , Chris Vaina , Warren Kole , Arthur Darbinyan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Yenilmezler 142 dakika sürecek ve bu akşam saat 20.00'de Fox ekranlarında yayınlanacak.

Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlayınca, S.H.I.E.L.D. adlı, uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en cesur ve en 'süper' kahramanlardan oluşan bir ekip kurmak zorundadır. Marvel'in ünlü kahramanları, Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow'u bir araya getiriyor.

1 dalda Oscar'a aday gösterilen film dünya çapında toplam 1 milyar 518 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştır.

FOX TV'DE BU AKŞAM

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'den Fox Tv akşam kuşağı dolu dolu geçecek. Önce saat 20.00'de yabancı film Yenilmezler ekrana gelecek. Sonrasında izlemeyenler için Fox'un iki iddialı yapımı Kiraz Mevsimi ve O Hayat Benim tekrar bölümleri ile ekrana gelecek.

FOX TV YAYIN AKIŞI

06:45 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat
10:00 Yer Gök Aşk
12:00 Kocamın Ailesi
14:30 Unutma Beni
16:30 Esra Erol
19:00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'
20:00 Yenilmezler
23:00 Kiraz Mevsimi
01:30 O Hayat Benim
03:30 Kadim Dostum

Vitrin


En Çok Aranan Haberler