MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 52. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Ötesiz İnsanlar son bölümüyle 26 Ocak'ta izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Ötesiz İnsanlar 52. bölümde Deniz, Sanem'le nikah masasına otururken Elif, zor anlar yaşadı.

Ekranların sevilen dizisi Ötesiz İnsanlar son bölümüyle ekrana geldi. Bir asker ve başörtülü bir kızın verdiği zorlu mücadeleyi anlatan dizi Ötesiz İnsanlar 52. bölümde izleyenlerine heyecanlı dakikalar yaşattı. İzleyici bu bölümde de koltuklarına kitlendi. Deniz, Sanem ile nikah masasına otururken Elif'i kurtarmaya çalışan Erdem ve Rana, patlayan bomba ile büyük panik yaşadı. Ötesiz İnsanlar son bölümüyle 26 Ocak Pazartesi akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

Ötesiz İnsanlar son bölümde Deniz, Sanem ile nikah masasına otururken Elif'i kurtarmaya çalışan Erdem ve Rana, patlayan bomba ile büyük panik yaşadı. Rana, kızının başına gelenlerin sorumlusu gördüğü Kudret Komutan'ın düğününü bastı. Elif'in öldüğünü duyan Deniz ise adeta çılgına döndü ve babası Sancar Albay'dan bunun hesabını sormak için bir plan yaptı. Deniz'in planı hem kendi hayatını hem de ailesinin hayatını felakete sürükledi. Patlama yerinde inceleme yapan Erdem ise ilginç detaylara ulaştı. Bu sırada yeni projesini uygulamaya koyan Kudret Komutan, başörtü yasağını tüm ülkede şiddetli bir şekilde uygulanması için harekete geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler