MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 57. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Ekranların ilgi gören dizilerinden Ötesiz İnsanlar, son bölümüyle 2 Mart'ta ekrana geldi. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Ötesiz İnsanlar 57. bölümde Deniz'in çocuk sahibi olduğunu öğrenen Kudret Komutan, onu öldürtmek için harekete geçti.

Ekranların aksiyon dozu yüksek dizisi Ötesiz İnsanlar 57. bölüm ile kaldığı yerden devam etti. Her hafta yeni gelişmelerin yaşandığı dizinin bu bölümü nefes kesti. Yaşanan yeni gelişmeler karşısında izleyenleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar son bölümde Sanem, Elif'in hayatını karartmak için harekete geçti.

ÖTESİZ İNSANLAR 57. BÖLÜM ÖZETİ

Kudret Komutan, Deniz'in evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrenince onu öldürtmek için doğu bölgelerine tayin ettirmeye çalıştı. Bununla yetinmeyen Kudret Komutan, kızı Sanem'i de acımasızca cezalandırmaktan çekinmedi. Elif'in bebeği yüzünden kıskançlık krizlerine giren Sanem'in gözü döndü. Deniz'in onu terk etmesinin sorumlusu olarak gördüğü Elif'in hayatını tehlikeye atacak bir intikam planı hazırladı. Bebeği ile beraber tüm bu karmaşanın ortasında kalan Elif ise asıl şoku bebeğinin kaçırılması ile yaşadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler