MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 60. bölüm Samanyolu Tv'de yayınlandı

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Ötesiz İnsanlar son bölümüyle 23 Mart'ta ekrana geldi. Gerilimin iyice arttığı bir bölümle izleyici karşısına çıkan Ötesiz İnsanlar 60. bölümde Deniz, yaralı halde bulundu.

Samanyolu ekranlarının beğenilen dizilerinden Ötesiz İnsanlar son bölümüyle ekrana geldi. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar son bölümüyle yine nefes kesti. Merakla beklenen dizide bu hafta herkesş korkutan Deniz, yaralı bir halde bulundu. Öte yandan Sanem'in kurduğu kumpas yüzünden Elif tutuklandı.

ÖTESİZ İNSANLAR 60. BÖLÜM ÖZETİ

Yaralı halde bulunan Deniz, tedavi için İstanbul'a getirilirken Elif, Sanem'in kurduğu kumpas yüzünden hapishaneye atıldı. Bir yanda bebeğinin elinden alınmasıyla çaresiz kalan diğer bir yanda kardeşinin ölümünün şokunu yaşayan Elif, umutsuz bir haldeyken Rana'nın sürpriz planı her şeyi değiştirdi. Ötesiz İnsanlar son bölümde Deniz ise Elif ve bebeğinin başına gelenlerden habersiz bir halde olup bitenleri anlamaya çalıştı. Ancak Sanem, Deniz'in gerçekleri öğrenmesine mani olmak için oynadığı acımasız oyunu devam ettirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler