MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 61. bölüm nefes kesti

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Ötesiz İnsanlar son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Heyecan dolu anların eksik olmadığı Ötesiz İnsanlar 61. bölümde Elif bebeğine kavuştu. Öte yandan Elif'ê atılan iftira Deniz ile Elif'i karşı karşıya getirdi.

Ekranların ilgi gören dizilerinden Ötesiz İnsanlar son bölümüyle 30 Mart Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam etti. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar 61. bölümüyle yine nefes kesti. İzleyici ekran başından bir an olsun ayrılamadı. Merakla beklenen Ötesiz İnsanlar 61. bölümde bebeğine kavuşan Elif çok mutlu oldu ancak atılan bir iftira sonucu Deniz ve Elif karşı karşıya kaldı.

ÖTESİZ İNSANLAR 61. BÖLÜM ÖZETİ

Bebeğine kavuşan Elif, büyük bir mutluluk yaşarken Yılmaz'ın elinde olan Sanem, ölüm tehlikesi geçirdi. Deniz'in son anda yetişmesiyle kurtuldu ancak onu öldürmek isteyenin kim olduğunu Deniz göremedi. Sanem, Elif'e iftira atar ve Deniz'i kandırmak için sinsi bir oyun oynadı. Deniz adım adım bu oyuna alet olurken Elif, uğradığı büyük iftira sonucu Deniz'le karşı karşıya kaldı. Ötesiz İnsanlar son bölümde Sanem'in oyunu ise bu kadarla sınırlı değildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler