MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 65. bölümü Samanyolu Tv'de yayınlandı

Samanyolu ve Küre TV'nin sevilen dizisi Ötesiz İnsanlar 65. bölümü ile ekranlara geldi. 28 Şubat sürecini çarpıcı bir şekilde ortaya koyan Ötesiz İnsanlar yeni bölümünde Sanem, Deniz'i yeniden kazanmak için bir oyun tezgahlayacak.

Ötesiz İnsanlar 65. bölümde entrika ve heyecan yüklü sahneler milyonları ekrana kilitledi. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Deniz oyunlarına devam ederken Elif hayatını tehlikeye atabilecek kararlar vermekten uzak durmaya çalıştı.

Başrollerinde Ergül Miray Şahin, Batuhan Aydar, Hüseyin Köroğlu ve Naşit Özcan'ın rol aldığı Ötesiz İnsanlar 65. bölümü 27 Nisan Pazartesi akşamı saat 21.00'de Samanyolu ekranlarına geldi.

ÖTESİZ İNSANLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ötesiz İnsanlar 64. bölümünde Deniz, oğlu İbrahim'in zehirlemesinden Elif'i sorumlu tuttu ve bu durum ralarında büyük bir kriz yaşanmasına neden oldu. Ötesiz İnsanlar 64. bölümde Deniz'in İbrahim'i annesinden koparmaya çalışmasıyla olaylar daha da içinden çıkılmaz bir hale gelir.
Çaresiz kalan Elif'e yardım elini Tibet uzatır. Ancak bu durum Sanem için büyük bir fırsat haline gelir. Ötesiz İnsanlar son bölümde yaptıklarıyla yetinmeyen Sanem, Deniz'i yeniden kazanmak için tekrar bir oyun hazırladı. Elif, bu oyunla tehlikeli bir yola sürüklenirken hayatı ile ilgili de zorlu bir tercih yapmak zorunda kaldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler