MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 66. bölümü Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Ötesiz İnsanlar 66. bölümü Samanyolu ekranlarına geldi. Heyecanlı gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı Ötesiz İnsanlar son bölümde Sanem ile Aleyna ağır yaralandı.

STV ekranının sevilen dizilerinden Ötesiz İnsanlar son bölümüyle heyecan kaldığı yerden devam etti. Başrollerinde Ergül Miray Şahin, Batuhan Aydar, Hüseyin Köroğlu, Naşit Özcan'ın rol aldığı dizide Kudret Komutan İnci'yi adım adım ölüme sürükleyecek planını uygulamaya başladı. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar 66. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle 4 Mayıs Pazartesi akşamı Samanyolu ekranlarına geldi.

ÖTESİZ İNSANLAR YENİ BÖLÜMDE ÖLÜMCÜL PLANLAR Deniz'in son anda yerini öğrendiği bomba patlar ve olayda Sanem ile Aleyna ağır yaralandı. Oğlunu bulmaya çalışan Elif, Sanem'in yaralanmasıyla Ece'nin peşine düştü ve oğlunun izine ulaştı. Ancak oğlu için her şeye katlanmaya razı olan Elif, kendini tehlikeli bir tuzağın içinde buldu. Tibet'le ilgili gerçeği öğrenen Kudret Komutan ise İnci'yi adım adım ölüme sürükleyecek planını uygulamaya başladı. Elif'in düştüğü bu tuzağı çok geç fark eden Deniz, bu tezgahı kimin kurduğunu araştırdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler