MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar 69. bölümü nefesleri kesti

Heyecan dolu gelişmeleriyle izleyicileri ekran başına kitlemeyi başaran Ötesiz İnsanlar 69. bölümü yayınlandı. Ötesiz İnsanlar son bölümüne Elif'in karşılaştığı şok görüntü damga vurdu.

Samanyolu TV ekranlarının heyecan dozu yüksek yapımı Ötesiz İnsanlar 69. bölümü izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde yaşanacak sürpriz gelişmeler karşısında izleyiciler ekran başından ayrılamadı Başrollerini Ergül Miray Şahin, Batuhan Aydar, Hüseyin Köroğlu, Naşit Özcan'ın rol paylaştığı dizide Kudret Komutan tehditlerine devam etti. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar son bölümü merak uyandıran sahneleri ile dün akşam Samanyolu ekranlarına geldi

ÖTESİZ İNSANLAR 69. BÖLÜM ÖZETİ

Kendisine oynanan kaset oyununu fark eden Kudret Komutan, ne kadar sıkıştırılsa da yolundan dönmemeye kararlıydı. Sanem'in öldüğünü öğrenen Kudret Komutan, intikamını almak için Elif ve Deniz'le karşı kaşıya geldi. Kudret Komutan'ın oyununa gelen Elif, hayatının en büyük acılarından birini yaşaı. Deniz harekete geçse de oğlu İbrahim'in Kudret Komutan tarafından kaçırılmak üzere olduğunu öğrendi. Ancak tek kötü sürpriz bu değildi ve İbrahim'in kaçırıldıktan sonra yurtdışına çıkarılması planlanmıştı. Bu tehlikeli plan Deniz ve Elif'i, İbrahim'i bir daha görememe endişesine sürükledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler