MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ötesiz İnsanlar son bölümü ekrana geldi

Samanyolu'nun sevilen dizisi Ötesiz İnsanlar son bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümde Elif rektörlükten uzaklaştırma cezası aldı. Ötesiz İnsanlar 43. bölüm dün saat 21.00'de ekrana geldi.

İlgiyle izlenen Ötesiz İnsanlar izleyiciyi ekrana bağladı. Dizide heyecanlı gelişmeler yaşandı. Bir askerin ve başörtülü bir kızın 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Ötesiz İnsanlar son bölümde Elif'in rektörlükten aldığı uzaklaştırma cezası ortalığı karıştırdı. Gülizar'ın abisi silahla toplantıyı basıp rektörü tehdit ederken, Gülizar abisini yatıştırmaya çalıştı.

Üniversitede ise insanları tehlkeye sokacak bir olay yaşandı. Canlı bomba ihbarı alan polis okulu boşaltmaya çalıştı, öğrenciler büyük bir panik yaşadı. Okuldan atıldığı için hakkını aramakta kararlı Elif ilginç bir yolla eylem yaptı. Bu eylem ülkeyi salladı, gündeme oturdu. Olaylardan rahatsız olan Kudret Komutan, kimsenin gözünün yaşına bakılmadan müdahalede bulunulmasını istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler