MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oya Aydoğan: Mutlu Kaya'yı vuran çocuk amcasının oğlu

Mutlu Kaya'nın vurulması ile ilgili şok iddia Oya Aydoğan'dan geldi. Ünlü oyuncu, Mutlu Kaya'yı amcasının oğlunun vurduğunu söyledi

Diyarbakır'da başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgili bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programında konuşan Oyuncu Oya Aydoğan, Mutlu Kaya hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Mutlu Kaya'yı vurduğu iddia edilerek gözaltına alınan kişinin amcasının oğlu olduğunu belirten Oya Aydoğan şöyle konuştu: "Mutlu Kaya'nın babası borç batağındaymış. Annesi okuma yazma bilmediği için, babası bütün borçlarını annesinin üzerine yapmış ve Diyarbakır'ı terk etmiş. Mutlu'nun bir ablası da beş senedir kayıpmış. Kız ailesini kurtarmak için bu işlere atılmış. Mutlu'yu vuran çocuk amcasının oğlu, aynı zamanda da sevgilisi. Mutlu o çocuktan kurtulmak istemiş bir dönem, sonra ise yeniden barışmışlar. Çünkü çocuk sürekli tehdit ediyormuş kızı."

MUTLU KAYA'YI KAÇIRACAKMIŞ

Solunum cihazına bağlı tedavisinin sürdülerin Mutlu Kaya'yı vuran sevgilisiyle ilgili de yeni bir iddia gündeme geldi. Veysi Ercan'ın genç kızı kaçırmak için arkadaşlarından yardım istediği ortaya çıktı. 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı kasten öldürme teşebbüsü ile tutuklanan Veysi Ercan, savcılık ve mahkemede olaya ilişkin savunmada bulunmadı.

Soruşturma dosyasındaki incelemesini tamamlayan sorgu hakimi, şüpheli Veysi Ercan'ın kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmasına karar verdi. Mahkeme kararında, "Şüpheli Veysi Ercan'ın diğer şüpheliler ve tanıkların beyanına göre, olay gecesi üzerinde silah bulunduğu, diğer şüphelilere mağduru kaçıracağından bahsettiği ve onlardan yardım istediği, bir gün sonra olay gecesi mağdur ve tanıklar ile görüştüğü onları kullandığı araçla evlerine bıraktığı, ardından mağduru telefonundan tekrar rahatsız ettiği ve evinin önünden ayrılmadığı, duyulan silah sesinden sonra şüphelinin silahla tanık tarafından mağdurun ikametinden kaçarken görüldüğü anlaşılmıştır." ifadesine yer verildi.

MUTLU KAYA'NIN SON SAĞLIK DURUMU

Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde 18 Mayıs'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın tedavisine Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediliyor. Solunum cihazına bağlı şekilde tedavi edilen Mutlu Kaya için uyandırma sürecine geçildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler