MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oya Aydoğan'ın son durumu hakkında yeni gelişme

İstanbul'daki evinde pazar akşamı yediği patates kızartmasının boğazına kaçmasıyla fenalaşan ve 12 saat süren açık kalp ameliyatında yırtılan aort damarının yerine suni damar takılan sinema oyuncusu ve sunucu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu, halen ciddiyetini koruyor. Hastane'den ise Oya Aydoğan ile ilgili yeni açıklama geldi.

YENİ AÇIKLAMA
Liv Hospital Kurumsal İletişim Müdürü Mine Tuduk,"Bütün kardiyolog hekimlerimiz 24 saat hastanın başında bekletiliyor, ikinci bir ameliyat şimdilik düşünülmüyor. Oya Hanım yoğun bakımda uyutuluyor ve 48 saat daha uyandırılmayacak" ifadesini kullandı.

-

'AMELİYATA GİRERKEN TEBESSÜM EDİYORDU'
Programa bağlanan Sevim Emre, Oya Aydoğan'ı ameliyata girmeden önce gördüğünü ve konuştuğunu söyledi. O anda şakalaştıklarını, gülümsediğini ifade etti. Emre, Aydoğan'ın kendi rahatsızlığını bildiğini ve ameliyata alınacağını da bildiğini de ifade etti.

'Patates yiyordum, patates yırtarak geçti boğazımı, takıldı ben de kurtarmak için çok öksürdüm' dediğini açıklayan Emre, Aydoğan'ın annesinin de bu rahatsızlığı geçirdiğini söylüyor. Durumunun stabil olduğunu da ekleyen Emre, konuşmakta zorlandı.

'Söylemezsem Olmaz' programının dün yayınlanan bölümüne konuk olarak katılan Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Serdar Akgün, bu damar çatlamasının 50-60 yaşları arasında, çoğunlukla kadınlarda 100 binde bir kişide görülen bir hastalık olduğunu söyledi. Tabii bunun daha önceden başlayan bir yırtılma olduğunu açıkladı.

'FELÇ RİSKİ VAR'
Ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumakta ve yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır. Lerzan Mutlu, doktorların yaptığı açıklamalarda; 'Ameliyat güzel geçti, ancak felç ya da nörolojik sonuç yaşanabilir' dediklerini de belirtti.

  • Aydoğan'ı ziyaret eden isimler arasında Hülya Avşar, Nuri Alço, Derya Tuna, Nur Yerlitaş, Nebahat Çehre, Zeynep Mansur, Sinan Özen de yer aldı. Yakın arkadaşını ilk anından beri yalnız bırakmayan Nuri Alço, "Kanama devam ediyor. Onu boşaltmaya çalışıyorlar. Bu birkaç gün sürecek herhalde. Hepimiz dua ediyoruz" diye konuştu. Hülya Avşar ise "Kalbinin çok iyi olduğunu biliyorum, aramıza dönecek" dedi.

www.mynet.com/cs/becel/

Vitrin


En Çok Aranan Haberler