MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan Güven ve Meryem Uzerli sırrı ortaya çıktı

Uzun süredir Almanya'da yaşayan Meryem Uzerli ve oyuncu Ozan Güven'in aşk yaşadığı ortaya çıktı. Geçen akşam kameralara yakalanan ikili kısa süreli bir şok yaşadı. Daha sonra çift birbirlerine sarılarak yürümeye devam ettiler.

2015 yılına girmeye sayılı günler kala gündeme gelen aşk haberi şok etkisi tarattı. İşadamı Can Ateş'le olaylı bir birliktelip yaşayıp kötü ayrılan oyuncu Meryem Uzerli ve Ozan Güven'in aşk yaşadığı ortaya çıktı. Muhteşem Yüzyıl setinde tanışan ve o süreden beri arkadaş olan çiftin ilişkilerini aşka çevirmesi haberi gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz yıl yaşadığı çalkantılı hayatı, otel odasında yaşaması ve Can Ateş'le yaşadığı olaylı ilişki nedeniyle tükenmişlik sendromuna yakalanan Meryem Uzerli Almanya'ya dönmüştü. Almanya'ya gidişinden kısa bir süre sonra hamile olduğu ve işadamı Can Ateş'le olaylı bir ayrılık yaşadığı ortaya çıkan Uzerli, Türkiye'ye önüne çok önemli bir proje çıkmadığı sürece dönmeyeceğini belirtmişti. Kızının dünyaya gelmesinin ardından kendi halinde sade bir yaşam sürdüren Uzerli yeni bir dizi projesi için Türkiye'ye döndü ve yeni aşkı yine Türkiye'de buldu.

Muhteşem Yüzyıl setinde beraber çalışan Ozan Güven ve Meryem Uzerli aşk yaşamaya başladılar. Çift bu birlikteliklerini ne kadar gizlemeye çalışsa da başarılı olamadılar. Akatlar'da görülen ikili Cem Yılmaz'ın evine misafirliğe gitti. Gece saat 01.00 sularında Cem Yılmaz'ın evinden ayrılan ikiliden Ozan Güven önce dışarıyı kolaçan etti. Sokakta kimsenin olmadığını gören Ozan Güven, Meryem Uzerli'yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladılar. İkili bir anda objektiflere yakalanınca ne yapacaklarını şaşırdılar.

Panik halinde kameralara yakalanan çift ellerini ayırdılar, daha sonra ise birbirlerinden uzaklaştılar. İlk şoku atlatan çift daha sonra kendilerine geldiler. Ozan Güven, yeniden Meryem Uzerli'nin yanına gitti, elini omzuna attı. Uzerli de kolunu sevgilisinin beline doladı. İkili, "Hayırlı olsun, ne zamandan beri birliktesiniz?" sorusunu gülerek yanıtsız bıraktı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven'in evine girdi.

Ozan Güven, oğlu Ali'nin annesi yönetmen Türkan Derya'dan boşandıktan sonra Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli'nin kızı Yosun Güreli'yle aşk yaşadı ancak ilişkileri uzun sürmedi. Meryem Uzerli ise kızı Lara'nın babası işadamı Can Ateş'le olaylı bir ayrılık süreci yaşamış, Ateş'in Almanya'ya kızını görmeye gitmesi, çiftin barıştığı iddialarını gündeme getirmişti. Meryem Uzerli ile Ozan Güven'in yeni aşkı, geçmişe sünger çekip eski defterleri kapattıklarını da gözler önüne serdi. Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle Almanya'ya gidince "Muhteşem Yüzyıl"daki rol arkadaşlarından destek mesajları almıştı. O isimlerden biri de Ozan Güven'di. Güven, moral mesajlarıyla Uzerli'ye destek olmuştu. Uzerli de kısa süre önce Güven'e yeni filmi "Pek Yakında" için tebrik mesajı yollamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler