MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan Deniz Coca Cola reklamından aldığı para dudak uçuklattı

Özcan Deniz ile Sıla birlikte rol aldığı Coca Cola reklamı, sosyal medyaya bomba gibi düştü. Özcan Deniz'in reklamdan 1.5 milyon TL aldığı iddia edildi.

Özcan Deniz ile Sıla Coca Cola'nın yeni reklam filminde oynadı. Özcan Deniz ve Sıla'nın rol aldığı reklam filmi yazılı ve sosyal medyada olay yarattı. Yaklaşık 3 dakika süren Sıla ve Özcan Deniz düetli reklam adeta klip tadındaydı. tadındaydı. Reklamda kullanılan şarkı "Dhanush" sahne adıyla bilinen Hint aktör ve şarkıcı Venkatesh Raja'nın 2011'de çıkardığı "Why This Kolaveri Di" adlı şarkısından uyarlandı.

Şarkının Türkçe sözlerini ise Sertab Erener'in yazdı. Özcan Deniz'in reklam filmi karşılığı 1.5 milyon TL, Sıla'nın ise 700 bin TL aldığı öne sürüldü.

COCA COLA REKLAMI TWEETLERİ

Sosyal medyanın gündemine oturan reklamla ilgili atılan bazı tweet'ler:

- Yüksek Kızıl ‏@farz_edelim özcan denizin coca cola reklamını izledikten sonra bi süre kola içmeyi düşünmüyorum #cocacola hayatımda izlediğim en kötü reklam sanırım.

- Ömür Özdemir @ceriLevis dans etmeyeydin iyiydi be öccan dönis abey.

- Atarlı ‏@GbKoc Özcan ve Sıla gelmiş geçmiş en uyumsuz reklam çifti olmuş... Bu çifti bulan neyin kafasındaymış acaba!! #cocacola

-Sevim Gözay @SevimGozay özcan deniz-sıla enteresan casting olmuş tmm da o şarkı, o danslar, o kumsal canlıları nedir yahu :))) sanırsın kolayı henüz keşfetmişler.

-Erhan ÇELİK @Erhan_Celikk Coca Cola'nın yeni reklamını sağlık Bakanlığı kamu spotu olarak çekse bağımlılarını içecekten bu kadar soğutamazdı.

-Yunus Günçe @yunusgunce Ama coca-colayı ayranla karıştırmışsınız siz. coca-cola çalkalanmaz.

-Barbaros Şansal @BarbarosSansal Nurellalı yedigün, Özcan Denizli kokakola, yeni Türkiye emrahla acılı mac doMaldsı görmedi mi hala?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler