MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Büyük ses getiren dizi Paramparça ilk bölüm fragmanı görücüye çıktı. Dizinin ilk bölümü 1 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek. İzleyici Cihan ve Gülseren'in aşkına tanık olacak.

PARAMPARÇA 1. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı, Endemol Türkiye'nin yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı Paramparça dizisi bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Paramparça ilk bölümü pazartesi akşamı 20.30'da seyirci karşısına çıkıyor. Dizi Nurgül Yeşilçay rolüyle Gülseren ve Erkan Petekkaya rolündeki Cihan'ın arasındaki amansız aşkı konu alıyor.

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Paramparça, İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan'ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayesini anlatıyor. Cihan evliliğinde bulamadığı aşkı Gülseren'de yakalıyor ancak Cihan'ın zor bir karar vermesi gerekiyor. Cihan evliliğini ve çocuklarını mı seçecek yoksa Gülseren'in peşinden mi gidecek merak konusu olacaktır.

Hazırlıklar 1 yıl sürdü

Kandilli'de yer alan ve Boğaz'ın en ihtişamlı yalılarından biri olan Edip Efendi Yalısı, tekrar restorasyonu yapılarak hizmete açılan eski Tarabya Plajı'nın yanı sıra İstanbul Tarlabaşı ve Bebek Sahil gibi mekânlarda aylardır çekimleri süren dizinin, bir yıl süren ön hazırlık dönemi sonrası, ilk bölümü için çalışmalar yedi ay sürdü. Bestesi Ayşe Önder'e sözleri şarkıcı İntizar tarafından yazılıp, seslendirilen 'Su Gibi Gözlerin' şarkısı bir haftada 1 milyon 500 kişi tarafından izlenip paylaşıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler