MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 12. bölümde Alper'in hamlesi şok etti

Paramparça son bölümde Alper Cihan'ı vurdu! Alper Cihan'ı korkutmak istedi ancak olaylar beklediği gibi gelişmedi. 16 Şubat akşamı ekrana gelen Paramparça 12. bölüm yine nefesleri kesti.

Ekranların ses getiren dizilerinden Paramparça son bölümü sevenleriyle buluştu. Her hafta farklı bir heyecanın yaşandığı Paramparça 12. bölümü nefes kesti. Yaşanan gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. Başrollerini Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova ,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça son bölümde Cihan, Alper tarafından vuruldu. Gülseren'i altüst edecek yeni bir gelişme yaşandı. Sevilen dizi 16 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Cihan vuruldu

Alper tarafından vurulan Cihan hastanede yaşam savaşı verirken Dilara'ya planlarını uygulayabilmek için gün doğdu. Paramparça son bölümde Cihan'ın vurulduğunu Özkan'dan öğrenen Gülseren için Özkan'ın "Cihan Gürpınar diye biri yok artık" sözleri son darbe oldu.

Hastanede hesaplaşma

Paramparça 12. bölümde Cihan'ın kaldırıldığı hastaneye koşan Gülseren, Dilara ile karşılaştı. Dilara, onun Cihan'ı görmesine izin vermedi ve kovmaktan beter ederek odadan attı. Yaşadıklarının şokunu üzerinden atamayan Gülseren'i altüst edecek çok önemli bir gelişme daha yaşandı. Bu kez yolun sonuna geldiklerini düşünen Alper ve Solmaz için olaylar onları bile şaşırtacak biçimde gelişti. Yalıda dışlanan Hazal'ın beklenmedik çıkışı ise herkesi hayrete düşürdü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler