MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 13. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Paramparça yeni bölümü saat 20.30'da sevenleriyle buluşuyor. Yeni gelişmelerin bir an olsun eksilmediği Paramparça 13. bölümde Cansu'nun öz babasıyla buluşması Cihan'ı kızdırıyor. Diğer taraftan Gülseren işsiz kalıyor.

Ekranların ses getiren dizilerinden Paramparça son bölüm 23 Şubat Pazartesi akşamı Star Tv'de ekrana geldi. Heyecanlı gelişmelerin hız kesmediği Paramparça 13. bölümü seyirciyi ekran başına bağladı. Dizinin bu bölümü her zamanki gibi nefes kesti. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça son bölümde Cansu öz babası Özkan'la buluştu. Bu buluşma Cihan'ı çılgına çevirdi.

CİHAN ÇILDIRDI

Paramparça 13. bölümde Cansu'nun öz babası Özkan ile buluşması Cihan'ı çıldırttı. Özkan'ın döndüğünü Gülseren'den değil de Cansu'dan duymak Cihan için yıkım oldu. Özkan'la yüzleşmeye giden Cihan, sinirlerine hakim olamadı ve yumruk yumruğa kavga ettiler. Cihan'ın damarına nasıl basılacağını anlayan Özkan ise plan değiştirdi.

HAZAL YIKILDI

Dilara ile Rahmi, Özkan'ın kefaletini ödeyip İstanbul'a getirttiklerine çoktan pişman oldu. Paramparça son bölümde Dilara'nın, Özkan'ı kendilerinden uzak durması için Hazal'ı geri vermeyi teklif etmesi Hazal için gerçek bir yıkım oldu.

GÜLSEREN İŞİNDEN OLDU

Duruma el koymaya karar veren Rahmi, Keriman'la çocuklar üzerinden pazarlığa oturdu. Dilara'nın direktifiyle işinden olan Gülseren artık Derya'nın evinde kalamayacağını da anladı. Gidecek yeri olmayan Gülseren için Özkan'ın yanına dönmekten başka çare kalmadı.

GÜNERİ CIVAOĞLU KONUK OLDU

Paramparça dizisine Güneri Cıvaoğlu konuk oldu. Dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ve Güneri Cıvaoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan Petekkaya, "Sevgili Güneri Civaoglu bizi kırmadı ve "Paramparça"ya katıldı" şeklinde bir de not yazdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler