MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 14. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Paramparça son bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Paramparça 14. bölümde Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her şeyi göze aldı. Kendini camdan atmayı bile!

Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran Paramparça 14. bölümü 2 Mart Pazartesi akşamı ekrana geldi. Merakla beklenen dizide Gülseren'in daha fazla Özkan'a tahammülü kalmadı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça son bölümü yürekleri ağızlara getirdi. Seyirci yaşanacak gelişmeler karşısında koltuklarından ayrılmadılar.

PARAMPARÇA 14. BÖLÜM ÖZETİ

İşsiz kalan Gülseren mecburen Özkan'ın yanına taşındı ancak yaşananlar karşısında Gülseren'in Özkan'a tahammülü kalmadı. Hazal okulda ortalığı karıştırarak kavga çıkardı. Müdür Hazal'ın bu kavgasını ailesine bildirdi. Cihan ise yaşanan olaylardan sonra Gülseren'le yüz yüze konuşmayı istedi.

Cansu'yla ettiği kavgadan sonra ev halkını kendi tarafına çekmeyi başaran Hazal'ın foyasını ortaya çıkarabilecek tek kişi Ozan'dı. Tüm bu olup bitenler Dilara'yı bir karar vermek zorunda bıraktı: Hazal yalıdan kesinlikle gidecekti. Hazal'ın ise Gülseren'in yanına dönmeye hiç niyeti yoktu; o da son kozunu oynadı. Paramparça son bölümde Dilara ise beklenen soruyu Rahmi'ye sordu.

ALPER HASTANEYE KALDIRILDI

Alper ise evinin bahçesinde cansız bir şekilde yere yatıyordu. Paramparça son bölümde onu hareketsiz gören Solmaz, hemen ambulansı aradı. Alper, hastaneye kaldırıldı. Komada olan Alper eğer gözünü açıp kendisine saldıranın Rahmi Bey olduğunu söylerse, Rahmi Bey kadar Cihan ve Dilara'nın da başı derde girecekti.

GÜLSEREN KORKUTTU

Bunlar olurken de Gülseren ölüm kalım savaşı veriyordu. Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu denedi. Ancak Özkan'ı durdurmak mümkün değildi. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktı… Özkan, yaptıklarına pişmandı ama yine öfkesine yenildi. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan'a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açtı. Özkan'ın koluna sımsıkı tutunan Gülseren, Paramparça 14. bölümde camdan aşağı düşmemek için mücadele verdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler