MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 15. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Paramparça son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitlemeye devam etti. Paramparça 15. bölümde yaşananlar soluksuz izlendi. Dizinin bu bölümünde; Hazal'ın intihar girişiminde bulunması ortalığı karıştırdı.

Bu sezonun iddialı yapımlarından Paramparça dizisinin 15. bölüm 9 Mart Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizinin bu bölümü nefes kesti ve izleyiciler koltuklarından ayrılmak istemediler. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça son bölümü yürekleri ağızlara getirdi. Yaptıklarından sonra tüm ailesini karşısına alan Hazal 15. bölümde intihara kalkıştı. Öte yandan Cansu, Gülseren'le yaşama kararı ortalığı karıştırdı.

PARAMPARÇA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hazal geçen bölümde tüm aileyi karşısına aldı. Cansuyla ettiği kavgadan sonra Rahmi ve Ozan, Hazal'ın gerçek yüzünü gördü. Ozan'ı ihbar eden kişinin de Hazal olduğunu öğrenen Dilara ve Cihan da Hazal'a sırt çevirdi. Daha sonra Hazal'ın okulda kavga çıkarması ve en yakın arkadaşına şiddet uygulamasıyla ailesiyle tüm ipleri kopardı. Dilara'nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı denedi. Paramparça son bölümde Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştı ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştı. Yapılan müdahalelerin ardından Hazal kendine geldi ve yaşanan tatsızlıklar geride bırakıldı.

Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren'e yardım edebilecek tek kişi Cihan'dı, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktı. Öte yandan Dilara da boş durmadı ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yaptı.

Alper'in komadan çıkması, işleri iyice karıştırdı. Alper'in Rahmi'yi ele verip vermeyeceği merak uyandırdı.

CANSU'NUN KARARI

Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundaydı. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırdı. Yaşananların ardından Cansu, kararıyla Cihan ve Dilara'yı şoka uğrattı. Paramparça 15. bölümde Cansu bundan sonra Gülseren'le yaşamak istediğini dile getirdi. Bu isteği Dilara'yı çılgına çevirdi. Bu karara karşı çıkan Dilara'nın aksine Cihan'ın tepkisi daha yumuşak oldu. Sonunda da Cihan bu teklifi kabul etti ve Cansu, Gülseren'le yaşamak için hazırlıklara başladı.

NURGÜL YEŞİLÇAY RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ

Vitrin


En Çok Aranan Haberler