MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 18. bölümde Cihan'a büyük sürpriz

Heyecan dolu anların yaşandığı Paramparça son bölüm, izleyenleri ekran başına kitledi. Paramparça 18. bölümde Dilara'nın arkasından çevirdiği işleri fark eden Cihan, boşanma konusunda kesin kararını verdi.

Star Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Paramparça 18. bölümüyle 30 Mart akşamı özetsiz olarak sevenleriyle buluştu. Heyecan dozunun bu bölümle daha da yükseleceği dizide, yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça dizisinin 18. bölümünde Hazal, kurşun yağmuruna tutulduğu otomobilden sağ çıkar ancak cinayetin görgü tanığı olması onu daha da tehlikeye soktu.

PARAMPARÇA 18. BÖLÜM ÖZETİ

Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başardı ama artık cinayetin görgü tanığıydı ve üstelik de kimliği deşifre olmuştu. Cansu yalıya geri dönmek zorunda kaldı. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan'ın hedefindeydi. Paramparça son bölümde Dilara ve Cihan'dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya'daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey'in çıkarttığını Cihan'a anlattı. Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara'dan boşanmaya kesin olarak kararlıydı ancak Dilara'nın da Cihan'a büyük bir sürprizi vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler