MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 19. bölümde Hazal'ın tehlikeli oyunu

Paramparça 19. bölümde yine heyecan doruktaydı. Her bölümü olay yaratan Paramparça son bölümde de izleyicilerini merakta bırakan sahnelerle karşı karşıya bıraktı. Gülseren Özkan'dan boşanmayı başarırken Cansu'ya olan nefreti her geçen gün artan Hazal herkesin hayatını etkileyecek tehlikeli bir oyun oynadı.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Paramparça son bölümü 6 Nisan Pazartesi akşamı Star ekranlarındaydı. Her hafta merakla beklenen Paramparça 19. bölümünü tamamladı. Heyecan dozunun her bölümde daha da yükseldiği dizide yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça dizisinin 19. bölümünde Gülseren, Özkan'dan boşansa da, Özkan Gülseren'nin peşini bırakmadı. Öte yandan Cansu'yu günden güne daha çok kıskanan Hazal da boş durmadı ve herkesi tehlikeye atacak bir işe girişti.

PARAMPARÇA 19. BÖLÜM ÖZETİ

Ozan, babasının doğum günü hediyesi olarak aldığı otomobil ile büyük bir kaza geçirirken aynı saatlerde Gülseren ve Cansu'nun da başı derde girdi.

GÜLSEREN BOŞANDI

Özkan'dan bir türlü boşanamayan, gördüğü şiddet ve baskı nedeniyle intiharın eşiğine gelen Gülseren bu kez Cihan ve avukatı Yıldırım'ın yardımıyla Özkan'ı boşadı ancak yine de kurtulamadı. Çünkü Dilara Özkan'ın Gülseren'in peşinde dolaşması için türlü oyunlar oynadı.

Cihan ve Gülseren'den intikam almak için Özkan'ı şoför olarak işe alan Dilara, Cihan'ın çok sert tepkisiyle karşılaştı; Cihan, Gülseren dışında her şeyini kaybetmeyi göze aldı. Paramparça son bölümde tüm bunlar olup biterken, Cansu'yu günden güne daha çok kıskanan Hazal da boş durmadı ve herkesin hayatını tehlikeye atacak bir hamle yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler