MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 20. bölüm Hazal'ın korkunç oyunu

Paramparça 20. bölüme Hazal'ın sonun düşünmeden yaptığı oyun damga vurdu. Paramparça son bölümde Haza kıskançlığına yenildi. Hem kendine hem de ailesine veren büyük bir yangın çıkardı.

Paramparça son bölümünde milyonlar ekrana kilitledi. Dizinin 13 Nisan Pazartesi yayınlanan bölümüne Hazal damga vurdu. Günden güne Cansu'ya olan kıskançlığı artan Hazal akıllara durgunluk veren bir hamle yaptı. Paramparça 20. bölümü unutulması zor sahneleriyle saat 20.00'de Star ekranlarındaydı.

PARAMPARÇA 20. BÖLÜM ÖZETİ
Cansu'nun başarısını kıskanan Hazal, davetin verildiği kulübe gizlice gelerek yangın çıkardı ancak Gülseren Hazal'ı yangın ortamında görünce olanları anladı. Gülseren yangını çıkaran kişinin Hazal olduğunu söyleyip söylememek konusunda tereddütteydi. Hazal ise çok hazin bir şekilde biten bu gecede hem kendisine hem de etrafına büyük zarar vermişti.

Cihan'ı Gülseren'den soğutamayacağını anlayan Rahmi Bey taktik değiştirdi. Bu defa hedef, Gülseren'i Cihan'dan koparmaktı. Cihan eski bir tanıdığına yardım etmeye çalışırken, aslında Rahmi Bey'in planladığı tuzağa düşecekti.

Cihan'ın 'şirketlerden ayrılma' tehdidi karşısında harekete geçen Dilara, Alper'e verdiği vekaleti iptal etti. Karşı saldırıya geçen Alper, Rahmi Bey'in elindeki yeni kozu görünce pes etti ve tüm bu olanlardan sorumlu tuttuğu eşi Solmaz'ı evden attı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler