MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 21. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Paramparça 21. bölümü olay yaratacak sahneleriyle ekrana geldi. Her bölümüyle gündeme bomba gibi düşen Paramparça son bölümünde Rahmi Bey'in tuzağına düşen Cihan, kendini Gülseren'e ifade edebilmek için çabelarken Ozan hissettiği yoğun duyguların kurbanı oldu.

Paramparça 21. bölümü yine çok konuşturacak sahneleriyle Star ekranlarına geldi. Dün kşam milyonları ekrana kilitleyen Paramparça son bölümünde, Cihan Gülseren'e yaklaşmaya çalışsa da henüz başarılı olamadı. Dizinin son sahnelerinde Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın bedelini çok ağır ödedi. Ozan yaşadığı aşkın tek taraflı olduğunu fark edebildi mi? Rahmi Bey Hazal ile nasıl bir anlaşma yaptı? Paramparça 21. bölümü tüm bu soru işaretleri üzerine odaklanan sahneleriyle yayınlandı.

PARAMPARÇA 21. BÖLÜM ÖZETİ

Rahmi Bey'in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren'e gerçekleri anlatmaya çalıştı. Gülseren'in ise Cihan'a inanmamak için bambaşka sebepleri vardı. Cihan ilk kez Gülseren ile ilk defa çok açık konuştu ve şu cümleyi kurdu: "Sen benim hayatımdaki kadınsın."

Tüm bu olup bitenlerden müthiş keyif alan ve Gülseren'i Cihan'dan uzaklaştırdığını düşünen Dilara, olayları konuşmak için gittiği Candan'ın evinde öyle birini gördü ki diyecek söz bulamadı! Dilara ve Candan arasında yaşananlar, Candan'ın hiç görmediğimiz bir yüzünün ortaya çıkmasına sebep oldu.

Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın kendisine nelere mal olacağından habersizken, Rahmi Bey ile Hazal ellerinde birbirleri için bulunan kozlardan ötürü mecburen barış yapmak zorunda kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler