MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 23. bölüm için harcanan miktar dudak uçuklattı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Paramparça 23. bölümü oldukça pahalıya patladı. Paramparça'nın yeni bölümünde geçen kaza sahnesi 350 bin TL'ye mal oldu.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erken Petekkaya'nın paylaştığı Paramparça'nın yeni bölümü için paraya kıyıldı. Dizinin yarın akşam ekrana gelecek olan bölümündeki 5 dakikalık kaza sahnesi için 350 bin TL harcandı. Paramparça 23. bölümü nefes kesen sahneleri ve pahalıya patlayan sahneleri ile yarın akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak.

PARAMPARÇA 23. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren ve Hazal, içinde bulundukları taksinin düştüğü inşaat çukurunda ölüm ve yaşam arasında gidip gelirken, yalıdaki gündem bambaşkadır. Dilara, Hazal'ın okulda yaptıklarının üzerine bir de Rahmi Bey'in, at çiftliğini yakanın Hazal olduğunu söylemesiyle öfkeden deliye döner. Hazal'ı yalıdan göndermek konusunda artık hiçbir tereddütü kalmayan Dilara tam bu sırada kazayı öğrenir.

Kaza alanında ise gerçek bir can pazarı yaşanmaktadır. Gülseren taksiden sağ çıkmayı başarır ama Hazal için umut pek yok gibidir. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirir. Her şey öyle risklidir ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildir. Cihan ise tüm olanlardan habersiz, yurtdışında iş seyahatindedir.

Saatler ilerledikçe Hazal adına çok zor bir karar alınması gerekir. Dilara ile Gülseren arasındaki fark burada iyice belirginleşir çünkü birbirlerinin tam aksi yönünde davranırlar. İki anne, bu kez son derece hayati bir kararla karşı karşıyadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler