MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümde Cihan kız kardeşine ağladı

Paramparça 26. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Paramparça son bölümde Cihan babasıyla karşı karşıya geldi ve kız kardeşi hakkında konuştu.

Başarıya doymayan Paramparça 26. bölümü izleyicileriyle buluştu. Her bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekrana gelen Paramparça dizisinin bu bölümünde oğlunun kolların baygınlık geçiren Bahri'yi büyük bir darbe daha bekliyordu ancak dizideki asıl fırtına Cansu'nun velayet davasında koptu, davayı kazanacaklarından emin olan Gülseren ve Cihan'ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Cihan sevdiği kadın ve kızı arasında bir seçim yapmaya zorlanacaktır. Paramparça 26. bölümü 25 Mayıs Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarına geldi.

PARAMPARÇA 26. BÖLÜM ÖZETİ

Hazal'ı kullanarak Cihan ve Gülseren'e oynadığı oyun ortaya çıkan ve baygınlık geçiren Rahmi Bey en büyük zararı kendine verdi. Cihan'ın bu oyunda 'suç ortağı' olarak gördüğü Dilara kendini temize çıkarmak istedi ve Rahmi Bey'e hiç beklemediği bir darbe indirdi. Evi terk etmek zorunda kalan Rahmi ve Cihan arasında çarpıcı bir baba-oğul konuşması geçti. Cihan'ın babasına olan kinin altındaki gerçekler Paramparça 26. bölümünde su üstüne çıktı. Cihan'ı asıl yıkan gün ise velayet davası günüydü.Davanın çok kolay geçeceğini düşünen ve rahat davranan Cihan ile Dilara'yı mahkemede büyük bir şok beklemekteydi.

CİHAN AŞKINI MI SEÇECEK YOKSA EVLADINI MI?

Özkan'ın avukatı Candan'ın hakime söyledikleri bir anda davanın seyrini değiştirdi. Cihan, kızı Cansu ve sevdiği kadın Gülseren arasında çok zor bir seçim yapmak zorunda bırakıldı. Üstelik bu seçim, Hazal'ı da çok yakından ilgilendirmekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler