MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 30. bölümüyle bu hafta sezon finali yapacak

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Paramparça yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Bu hafta ekrana gelecek Paramparça 30. bölümünde finalde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Paramparç sezon finali bu haftaki bölümünde ekrana gelecek. Bu sezon her hafta ekranların en fazla dizisi olma sıfatını kimseye kaptırmayan Paramparça 30. bölümü ile final bölümü heyecanı yaşanacak. Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, başrollerini ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı Paramparça yeni bölümüyle 22 Haziran'da sezona ara verecek! Harika finalin ardından tüm izleyenler, Paramparça yeni sezonu için gün sayacak. Peki, dizi yeni sezona ne zaman başlayacak? Müthiş bir sezonun ardından fenomen haline gelen dizinin yeni sezon çekimlerine 7 Eylül'de başlayacak ancak Paramparça yeni bölümlerinin ekrana ne zaman yansıacağı henüz açıklanmadı.

PARAMPARÇA'NIN EKRANA GELEN SON ÖZETİ

Paramparça son bölümünde bütün parasını Keriman'a kaptıran Özkan velayet davasında vazgeçtiğini Candan'a söyledi. Candan ise Özkan'ın velayet davasından vazgeçmemesi için her yolu denemeye hazırdı. Cansu'nun velayeti için Dilara ile evcilik oyunu oynayan Cihan artık bu durumdan iyice sıkıldı. Cihan'ın eve dönmesini fırsat bilen Dilara ise bunu kullanmak ve Cihan'ın gitmesine engel olmak istedi. Hayatında ilk kez aşık olan Cihan, ne olursa olsun Gülseren'i kaybetmek istemedi ve sürpriz bir evlilik teklifi etti.

İstemeden Teoman'ın ölümüne sebep olan Rahmi Bey yalıdayken, kapıya polisler geldi ve Rahmi Bey'i kelepçeledi.Yalıda bu hareketli saatler yaşanırken Cihan, Gülseren'i sır gibi sakladığı bir yere sürüklemekteydi. Cihan'ın eve, Dilara'nın yanına dönmesi Gülseren için bu ilişkinin sonuydu. Cihan'a, "Ben hayallerimi kaybettim. "Bize olmaz" dediğimiz her şey oldu." diyen Gülseren'e bir darbe de, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk arkadaşı Mehmet'ten geldi. Rahmi Bey'in polisler tarafından yalıdan kelepçelenerek götürüldüğünü Osman'dan öğrenen Avukat Candan, tüm bu olan biteni telefonun ucundaki gizemli kişiye haber verdi O gizemli kişinin, Cihan'ın attığı her adımdan haberi vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler