MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 34. bölümü son sahnesiyle nefes kesti

Reyting rekortmeni dizi Paramparça son bölümü ile yine ekranlarda fırtınalar estirdi. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya geldiği Paramparça 34. bölümüne Cihan ve Özkan'ın duygusal konuşma damga vurdu. Özkan'ın duygusal sözleri, Paramparça son bölümünde izleyicileri ekrana kilitledi.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Paramparça 34. bölümü ile ekranlarda yine fırtınalar estirdi. Heyecan dozu yüksek dizinin bu haftaki bölümünde izleyiciler, Gülseren ve Cihan'ın duygusal sahnelerinin yanı sıra sürpriz gelişmelere tanık oldu. Harun'un kız kardeşinin intikamını almak için yaptığı plan yavaş yavaş ortaya çıkarken, dizinin başından beri ekran başındakilerin nefret ettiği Özkan karakterinin bambaşka bir yüzü ilk defa ekranlara yansıdı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça 34. bölümüyle 28 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 34. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümünde; Cihan ve Gülseren'in yakınlaşmasına tanık olan Cansu'nun, öz babası Özkan'ın yanına taşınması, bütün dengeleri alt üst etti. Ancak bu kez, Cihan ve Gülseren geri adım atmayıp, aşklarına sahip çıkacaktı. Gülseren hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya olduğunun farkında değildi. Cihan'ın Gülseren'e olan aşk itirafıyla, Dilara'nın Cihan'ı geri kazanma umudu tamamen tükendi. Dilara zor günler geçiririken karşısına bir anda, Harun'un çıkması, Dilara'nın sandığı gibi, basit bir tesadüf değildi. Paramparça 34. bölümünde Candan'la işbirliği yapan Harun, kız kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara'dan yılların intikamını almak için hazırdı. Cihan'ın sahip olduğu şirket en büyük ihalesini kaybetti. Artık Cihan için tehlike çanları çalmaya başlamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler