MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümde Hazal'ın yalan ortaya çıktı

Fenomen dizi Paramparça son bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. 36. bölümüyle ekranlara gelen Paramparça'da Hazal'ın yalan ortaya çıktı, Dilara çıldırdı. Paramparça son bölümde yaşananlara dair detaylar, haberimizde!

Star Tv'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Paramparça 36. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. Yayınlandığı her hafta ekran başındakilere heyecan dolu dakikalar yaşatan Paramparça son bölümünde tansiyon yükseldi. Yalıdaki herkes sonunda Hazal'ın oyununu öğrendi, Dilara ve Gülseren yine karşı karşıya geldi. 36. bölümün en büyük sürprizi ise Dilara'nın boşanmaya karar vermesi oldu. Cihan'ın düşmanı Harun ise bu kez aileden başka birini hedef aldı, Cihan cephesinde işler fena halde sarpa sardı. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya gibi iddialı isimlerin yanı sıra; Nursel Köse, Güneş Emir, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı Paramparça 36. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 36. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümünde; Dilara'nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce "Asla boşanmayacağım" diyen Dilara'daki bu ani değişikliğin sebebini merak etti. Gülseren ise Dilara'nın bu kararından kendisini sorumlu tuttu. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başladı. Paramparça 36. bölümünde planlarını adım adım gerçekleştiren Harun ise yeni hamlelere hazırlanıyordu. Cihan'ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey'e çengel attı. Rahmi Bey'i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun'un yeni hedefi yine aileden biriydi. Öte yandan Cihan'ın cephesinde işler iyice sarpa sardı. Şirketteki maliye denetimi Cihan'ın sonu gibi görünmekteydi. Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal'ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal'ı tehdit etti. Hazal ise Keriman'dan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemekteydi. Hazal'ın foyasının ortaya çıkması an meselesiydi ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler