MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 4. bölüm izleyenleriyle buluştu

İlgiyle izlenen Paramparça son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeyi başardı. Paramparça 4. bölümde Gülseren Dilara'nın Hazal'ı kendinden habersiz alışverişe çıkarmasına oldukça öfkelendi ve kapısına dayandı.

Farklı senaryosuyla televizyona yeni bir soluk getiren Paramparça 4. bölümde heyecanlı gelişmelerin ardı arkası kesilmedi. Dilara Gülseren'e dahi haber vermeden Hazal'ı okuldan alıp alışverişe çıkarttı. Gülseren ise çileden çıktı. Dilara'dan hesap sormak için evinin kapısına fdayandı ve hesap sordu. Paramparça 4. bölümüyle 22 Aralık Pazartesi akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Dilara'nın hiç kimseye haber vermeden Hazal'ı okuldan alıp alışverişe götürmesi Gülseren'i kızdırdı. Paramparça 4. bölümde Dilara'ya hesap sormak için Gürpınar Ailesi'nin kapısına dayanan Gülseren Cihan dahil herkese meydan okudu. Son yaşananların ardından sabrı iyice taşan Cihan, Dilara ile boşanmak için harekete geçti. Paramparça son bölümde Cihan bunun için her türlü bedeli ödemeye hazırdı fakat bu, düşündüğü kadar kolay olmadı.

Cihan Paramparça 4. bölümde yıllar sonra ortaya çıkan babası Rahmi'nin gelişinden hiç hoşnut değildi. Rahmi oğluna karşı gelini Dilara ile ortak hareket etti. Amaçları Hazal'ı Gülseren'in elinden almaktı. Cihan'ın yeni işine ortak olmak isteyen Alper ise çok riskli bir hamle yapmaya karar verdi. Yaşananlar Cansu'yu mutsuz ederken Hazal, hep arzu ettiği zenginliğe yaklaşmış olduğu için mutluydu. Paramparça son bölümde bir an önce Gürpınar Ailesi'nin yanına gitmeye kararlı olan Hazal herkesin yüreğini ağzına getirecek bir oyun oynadı. Öte yandan Keriman'ın Hazal için yaptığı pazarlık herkesi çok şaşırttı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler