MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümde Cihan'ın evlilik teklifi ekrana kilitledi

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Paramparça 42. bölümde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Cihan, Gülseren'e evlilik teklifinde bulunurken, Dilara aşk itirafında bulundu. İşte, Paramparça son bölüm detayları!

Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Paramparça 42. bölümüyle ekran macerasını sürdürmeye devam etti. İzleyenlerinin karşısına her hafta yeni bir sürprizle çıkan dizide bu hafta romantizmin dorukta olduğu sahneler vardı. İlk bölümden itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken ve yüksek reyting oranlarıyla başarısını sürdüren Paramparça son bölümünde Cihan, bir ömür mutlu yaşayacağını düşündüğü Gülseren'e dizlerinin üzerinde evlilik teklifi etti. Dilara ise aşk itirafından bulundu... Kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin yer aldığı Paramparça 42. bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümde Hazal yine yanlış üstüne yanlış yaptı. Hazal'ın televizyona verdiği röportaj hem kendisini hem de etrafındakileri çok zor durumda bıraktı. Hazal yaptığından pişman olur ancak hatasını telafi etmek isterken çok daha büyük bir hata yaptı. Hazal yaşananlardan büyük bir hayat dersi alır. Dilara ve Harun'un birlikteliğinden şüphelenen Candan, Dilara'nın aşk itirafı ile sarsılır. Öte yandan Özkan da Hazal'ın yaptıklarından kendisini sorumlu tuttu. Özkan, kendisini affetmesini istediği Hazal'dan hiç beklemediği bir yanıt aldı.
Cansu'nun ve Hazal'ın yaşadığı sıkıntıları gören Cihan ailenin tüm bireylerini aynı masa etrafında buluşturup yüzleştirir. Ardında Gülseren'e bir sürpriz yaparak onu şehir dışına götürdü. Cihan'ın planı başkaydı; bir ömür mutlu yaşayacağını düşündüğü Gülseren'e dizlerinin üzerinde evlilik teklif etme günü gelmişti...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler