MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 43. bölümde nefes kesen final

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Paramparça son bölümüyle yine ekran başındakileri unutulmaz sahnelere tanık etti. Paramparça 43. bölümünde Cihan ve Gülseren nişanlandı.

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Paramparça yepyeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin kadrosuna yer aldığı dizi bu hafta 43. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yaşanan gelişmeler ardından büyük bir merakla beklenen Paramparça 43. bölümünde Yedigöller'in masalsı ortamında Gülseren ile romantizm dolu bir gün geçiren Cihan'ın mutluluğu kısa sürdü. Arka arkaya yaşanan gelişmeler ardından düşmanının Harun olduğunu anladı. Sürprizlerle dolu Paramparça son bölümü dün akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarına geldi.

PARAMPARÇA 43. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümünde Cihan, Yedigöller'in masalsı ortamında evlilik teklifinde bulunduğu Gülseren ile nişanlandı. Her ikisi de tanıştıkları günden bu yana hayatlarının en mutlu günlerini geçirirlerken, Cihan aldığı bir telefonla apar topar İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Cihan'ın hayatında değişim başlamıştı. Rahmi Bey'i tuzağa düşüren Harun ondan, Cihan'ın bilgisayarına casus program yerleştirmesini istedi. Gerginliği günden güne artan Ozan ise, annesi Dilara'nın hayatında biri olduğundan emindi. Dilara'ya "Geceyi nerede geçirdin" diye soran ancak yanıt alamayan Ozan bu kez Harun'un kapısını çaldı. Dilara'ya olan nefreti günden güne artan Candan ise Harun'un, Dilara'ya karşı olan hislerine artık kayıtsız kalamaz ve kontrolünü kaybetti. Ardı ardına yaşanan olaylar Cihan'a, hayatını mahvetmeye ant içen kişinin Harun olduğunu ispatladı. Ancak Cihan, Harun'un ne kadar ileri gidebileceğini hesaba katmamıştı. Hesaba katılmayan bir başka durum ise, Harun ve Dilara'nın günden güne büyüyen aşkıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler