MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 52. bölümde Gülseren ağlattı

Merakla beklenen Paramparça son bölümde beklenen senaryo gerçekleşti. Gülseren gelinlikler içinde hayatını kaybetti. Bu ölüm herkesi perişan etti. Paramparça 52. bölümünde yaşananlar haberimizde!

Güçlü oyuncu kadrosu ve bir hayli farklı senaryosuyla ilk bölümden bu yana büyük ses getiren Paramparça son bölümüyle gözyaşlarına boğdu. Pazartesi akşamlarına heyecan katan Paramparça 52. bölümünde soluk soluğa izlenecek sahneler arka arkaya ekrana yansıdı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan, Civan Cinova, Elvin Aydoğdu ve Aslıhan Kapanşahin gibi isimlerin yer aldığı Paramparça 52. bölümünde kendi düğünde vurulan Gülseren, hayatını kaybetti. Bu ölüm ardından artık hiçbir şey eskisi gibi olmayaak. İşte,8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Paramparça son bölümde yaşananlar!

PARAMPARÇA 52. BÖLÜM ÖZETİ

Bir yanda Harun'un tuttuğu kiralık katil, öte yanda Zeynep'in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan'ın düğününü kana bulamak için törenin yapıldığı yerdeydi. Silahlardan biri Cihan'a diğeri Ozan'a çevrilmiştir. Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patladı. O karmaşa içinde vurulan, herkesi şoke edecek bir isimdi. Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Cihan ve Gülseren'in en mutlu gününü kabusa çeviren kurşun Gülseren'in hayatını kaybetmesine neden oldu . Gürpınar'lar matemdeydi...Tıpkı Gülseren'in de söylediği gibi, yaşanan her şeyin bir rüya olmasını çok istediler fakat maalesef gerçekti.Yaşananların ardından büyük bir acıyla birlikte pişmanlık duyan Cihan Gülseren'i koruyamadığı için kendini suçlarken, herkes mahvoldu. Gülseren'in elinde tuttuğu evlilik cüzdanı son nefesinde elinden kayıp giderken herkesin hayatı yeniden paramparça oldu Gülseren'in ölümüyle Cansu ve Hazal artık bir annelerini kaybetmişti. Bebeğini Amerika'da doğurmaya karar veren Dilara, yaşanan bu trafik olayla birlikte artık gidemeyeceğini anladı ve bir çıkış yolu bulmaya çalıştı.

GÜLSEREN NEDEN ÖLDÜ?

Gülseren karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ve Cihan'ı canlandıran Erkan Petekkaya arasında "öpüşme" krizi çıkmış, ikilinin arasının açılmıştı. İddialara göre karakterleri öpüşmesi gereken bir sahnede Erkan Petekkaya, "Ben öpüşmem" diye diretmiş, Nurgül Yeşilçay ise "Bu sahne çekilmek zorunda" karşılığını vermişti. Erkan Petekkaya'nın "Sen ne öpüşme meraklısısın" sözleri arasında ipler kopmuştu. Yaşanan gerilimin Paramparça çekimleri boyunca sürmesi ardından Nurgül Yeşilçay, sözleşmenin de bitecek olması nedeniyle Paramparça 52. bölümünde diziye veda etme kararı almıştı. Başrol oyuncularının yaşadığı gerilim nedeniyle Paramparça'nın Gülseren'i öldürüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler