MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 53. bölümünde gerçek ortaya çıktı

Star TV'nin son günlerde en çok konuşulan dizisi Paramparça 53. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Paramparça son bölümünde kadroya yeni bir isim dahil olurken Ozan ve Cansu öğrendiği gerçekle yıkıldı.

Star TV'nin heyecan ve entrika dozu yüksek dizisi Paramparça'nın son bölümü yine çok iddialıydı Nurgül Yeşilçay olmadan yoluna devam edecek olan Paramparça'nın 53. bölümünde yaşanacaklar merak konusuydu. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan, Civan Cinova, Elvin Aydoğdu ve Aslıhan Kapanşahin gibi güçlü isimlerin yer aldığı Paramparça son bölümünde Dilara'nın korktuğu başına geldi. Ozan ve Cansu, bir kardeşleri olacağını öğrendi. Cihan ise Dilara ile evlilik kararı aldı. Kadroya yeni bir ismin dahil olduğu, sürpriz gelişmelerin yaşandığı Paramparça 53. bölümüyle 15 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 53. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren ölümü sonrasında herkesin planları alt üst oldu. Bebeğini Amerika'da doğurma planları yaparken Türkiye'de kalmak zorunda kalan Dilara, bu durumdan altından nasıl kalkacağını düşündü. Çocuklarının hamile olduğunu öğreneceği düşüncesi bile onu rahatsız etti ancak her geçen gün karnı belirginleşmekteydi. Cihan ve Dilara bir çıkış yolu ararken; Cansu, Ozan'dan öğrendiği gerçekle sarsıldı. Dilara'nın Harun'dan bir bebeği olacağını öğrenen Cansu, bir kez daha şok yaşar ve duyduklarına inanmakta güçlük yaşadı. Sevdiği kadını kaybetmenin acısını yaşan Cihan ise eski karısını zor durumdan kurtarmak için zor da olsa bir karar aldı: Dilara ile evlenecekti. İkilinin amacı Dilara'nın Harun'dan hamile kaldığının duyulmasını engellemekti. Bu haber kısa süre sonra Harun'a da ulaştı. Cihan ile Dilara'nın evlilik planı yaptığını öğrenen Harun ne yaptı? Hazal'ın karşısına çıkacak yeni isim kimdi? Kadroya dahil olan yeni isim dengeleri nasıl değiştirdi? Tüm bu soru işaretleri Paramparça son bölümünde yanıt buldu.

PARAMPARÇA'DA HÜMEYRA SÜRPRİZİ

Paramparça'da bu hafta uzun süredir konuşulan gerçekleşti. Hümeyra dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki Hümeyra Paramparça'da karşımıza nasıl çıktı? Genellikle sempatik rolleriyle bilinen Hümeyra Paramparça'daki rolüyle bu kez şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hümeyra, Harun'un ablası Maide Hanım karakterine hayat verdi. Maide Hanım, Cihan'ın en büyük düşmanı Harun'un intikam oyununu destekleyen isim oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler