MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 9. bölümüyle zirveyi bırakmadı

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Paramparça son bölümüyle yine reytinglerde zirvede yer aldı. Özetiyle bile izleyiciyi ekrana kitleyen Paramparça 9. bölümde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı.Cansu'nun evden ayrılması ortalığı hareketlendirirken, Cihan ve Dilara kızlarını bulmaya çalıştı.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı reytinglerde birinciliği kaptırmayan Paramparça 9. bölümüyle ekrana geldi. Dilara'nın bu bölümde aile imajını düzeltmek için bir televizyon programını ayarladı. Ancak bu olay beklenildiği gibi gitmedi. Üzerine bir de Cansu evi terk edince ortalık karıştı.

Paramparça son bölümde Dilara'nın aile imajlarını düzeltmek için ayarladığı TV programının fiyaskoyla sonuçlanmasının ardından Cansu'nun da evden ayrılmasıyla ortalık iyice kızıştı. Kızlarının peşine düşen Cihan ve Dilara onu hiç beklemedikleri bir yerde buldu. Ancak Paramparça 9. bölümde onlardan daha önce davranan biri vardır. Cansu'nun Gülseren'e "Seninle kalabilir miyim" diye sormasına tanık olan Dilara hiç beklemediği bu gelişme karşısında şok yaşadı. Bütün bunlar olurken Hazal da yalıdaki yerini sağlamlaştırmak için yepyeni bir plan geliştirdi.

Gülseren'i Cihan'dan uzak tutmaya kararlı olan Rahmi ise zaman kaybetmeden yeni bir planı Dilara'nın onayıyla devreye soktu. Paramparça 9. bölümde Rahmi'nin baş başa buluşma teklifini kabul eden Gülseren'e tuzak kuruldu. Peki Gülseren kendisine hazırlanan bu tuzağa düştü mü? Bu arada Keriman da boş durmadı. Onun da Gülseren ile ilgili planları devam ediyordu...

PARAMPARÇA REYTİNGLERDE ZİRVEDE

26 Ocak 2015 Pazartesi Paramparça dizisi reytinglerde zirveyi yine elinde tutmayı başardı. İlk bölümünden itibaren reytingleri alt üst eden Paramparça dizisi, 26 Ocak'ta hem Total'de, hem AB'de, hem de ABC1'de zirvedeki yerini korudu. Ayrıca Paramparça dizisinin özeti de Total'de 2. sırada yer aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler