MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölüm sezon finalinde yalıda bomba

Star ekranlarının fenomen dizisi Paramparça son bölümü nefes kesen sezon finaliyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Paramparça sezon finali bölümünde geçmişten gelen bir düşman, Cihan'ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmak için elinden geleni yaptı.

Star ekranlarının vazgeçilmezi Paramparça 31. bölüm sezon finaliyle milyonları ekran başına kilitlemeyi başardı. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin bu bölümünde beyin kanaması geçiren ve belden aşağısı tutmayan Hazal odak noktasıydı. Paramparça sezon finali bölümünde; Cihan'ın farkında olmadığı düşman, konak halkını mahvetmek için elinden geleni yaptı. Hazal'ın haliyle zaten perişan olan hem Cihan hem de ailesi büyük zarar gördü.Pazartesi akşamlarına damga vuran ve başarısını sezon boyunca elden bırakmayan Paraparça 31. bölümü şaşırtan gelişmeleri, nefes kesen sezon finaliyle 29 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.30'da Star Tv'deydi.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

Paramparça son bölümünde; Gülseren, inkar edemeyeceği ve asla reddemeyeceği bir nedenle yalıya yerleşti. Bu durum, bütün ailenin ve Gülseren'in hayatlarını değiştirecek olayların tetikçisi oldu. Hazal artık tekerlekli sandalyeye mahkumdu. Hazal'ın bu durumu kabullenmesi hiç kolay değildi. Hazal'ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu, vicdan azabıyla kıvranmaktaydı. Öğrendiği bir gerçek ise, Cansu'nun acısını iyice dayanılmaz hale getirdi. Paramparça sezon finali bölümünde kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren'in bu işbirliği uzun sürmedi. Gülseren'i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdu. Dilara'nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren'den vazgeçmeyeceğini söyledi. Paramparça son bölümünde geçmişten gelen bir düşman, Cihan'ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmaya yeminliydi. Cihan ise bu düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdi. Son derece tehlikeli biri olan Harun, hem Cihan'a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştı.

BOMBAYI KİM KOYDU?

Paramparça yeni bölümünde Gülseren artık Cihan ve çocuklarla birlikte yalıda mı yaşayacaktı? Özkan'ı kim vurmuştu? Özkan'ın bebeğini doğuran Nuray bebeği yalıya neden getirdi? Ozan nasıl bir belaya bulaştı? Dilara yalıya döndüğünde ne gördü? Tekerlekli sandalyedeki Hazal'ın 'imdat' çığlığını duyar var mı? O bombayı kim, niye, nereye koydu? Ajda Pekkan'ın, söz ve müziği Can Tanrıyar'a düzenlemesi Volga Tamöz'e ait yeni şarkısı 'Yakarım Canını', 'Paramparça sezon finali şarkısı oldu. 'Paramparça'yı ilk bölümünden beri severek izleyen Ajda Pekkan'ın duygusal şarkısı, dizinin romantik sahnelerine damga vurdu.

NURGÜL YEŞİLÇAY DUYURMUŞTU

Sevilen oyuncu Nurgül Yeşilçay, başrolünü Erken Petekkaya ile paylaştığı Paramparça sezon finali bölümü tarihini açıklamıştı. Instagram hesabından Paramparça'da kızını canlandıran Leyla Tanlar ile poz veren Yeşilçay, hayranlarının merak ettiği o soruya da yanıt verdi. Ünlü oyuncu, Instagram'da paylaştığı karenin altına "Son bölümümüzün bitiş tarihi 29 Haziran'dır. Duyurulur" yazdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler