MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümde şaşırtan itiraf

İzlenme rekorları kıran Star Tv dizisi Paramparça 49. bölümüyle kırdı geçirdi. Olayların ardı arkasının kesilmediği Paramparça son bölümüne Rahmi Bey ile yüzleşen Harun'un itirafı damga vurdu.

Pazartesi akşamlarının iddialı yapımı Paramparça son bölümüyle yine çok iddialıydı. Entrika ve heyecan dozunun her geçen hafta daha da yükseldiği Paramparça 49. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son yaşananların ardından büyük bir heyecanla beklenen dizide bu hafta Harun ve Cihan arasındaki kavgaya Rahmi Bey'de katıldı. Harun'un karşısına çıkan Rahmi Bey, ona silah doğrulttı. Ancak duyduğu sözlerle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Harun, Dilara'ya olan büyük aşkını haykırdı. Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı Paramparça dizisi sürprizlerle dolu gelişmeleriyle 18 Ocak Pazartesi Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 49. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son ölümde tansiyon yükseldi. Harun'u yalıda görünce sinirlerin hakim olamayan Cihan daha fazla kendini tutamadı. Cihan ve Harun'un yumruk yumruğa dövüşü, Dilara'nın kendinden geçerek bayılmasına neden oldu. Yalıya doktor çağrılır ancak bu sırada Dilara'nın tek derdi, başında iyileşmesini bekleyen Ozan'dan hamileliğini gizleyebilmekti. Peki, Dilara hamileliğini gizleyebildi mi? Cihan ve Harun gerginliğine Rahmi de dahil oldu. Dilara ile Harun arasındaki ilişkiyi öğrenen Rahmi Bey soluğu Harun'un yanında aldı. Ölmekle öldürmek arasında gelgitler yaşayan Rahmi Bey, Harun'un "Cihan'a ne kadar düşmansam Dilara'ya da o kadar aşığım" sözleriyle büyük bir şok yaşadı. Öte yandan geleceğini yeni baştan planlayan Gülseren tesadüf eseri, Çiğdem Hanım ile Harun arasındaki ilişkiye şahit oldu ve Cihan'a her şeyi anlattı. Gülseren ve Cihan bir an evvel evlenmekten başka seçeneklerinin olmadığını anladı.

PARAMPARÇA'YA İKİ SÜRPRİZ İSİM

Geçtiğimiz günlerde 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı'nın diziye dahil olacağı öğrenilmiş, ünlü oyuncunun hayranlarını büyük bir heyecan sarmıştı. Gelen yeni haberlere göre ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynayan usta oyuncu Hümeyra Akbay da artık Paramparça dizisinde boy gösterecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler