MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümde şok eden final sahnesi

Paramparça son bölümü izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Fenomen dizi Paramparça 25. bölümünde Cansu'yu kaybedeceğini düşünen Cihan herkesin gözü önünde kendini ateşe verdi.

PARAMPARÇA 25. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Başarıya doymayan Paramparça 25. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Paramparça dizisinin önceki bölümde Cihan ve Gülseren'in birlikte olduğu ile ilgili basında çıkan haberler Gülseren'i çılgına çevirmişti. Özcan ise kızının güvenini ve Gülseren'in kalbini tekrar kazanmak için oyun oynadı ancak Cansu Cihan'ı takas yaparken yakaladı. Paramparça 25. bölümde Gülseren ve Cihan cephesinden yeni olaylar yaşandı. Özkan'ın tutuğu adamlar para verdiği gören Cansu'nun tepkisi ne oldu? İzleyicilerin cevaplarını merak ettiği sorular 18 Mayıs Pazartesi akşamı Star Tv'de yayınlanan Paramparça 25. bölümde yanıt buldu.

PARAMPARÇA 25. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren'in börekçisinde ortalığı dağıtan ve haraç isteyen adamları Özkan'ın tuttuğunu öğrenen Cansu'nun Özkan'a duyduğu acıma duygusu, nefrete dönüştü. Cansu'yu geri kazanabilmek için her yolu deneyen Özkan çaresizlikle yanlış bir adım daha attı. Özkan'dan bir türlü yakasını kurtaramayan Gülseren cephesinde ise isimsiz çiçek, sessiz telefon gibi tuhaf durumlar oluyordu. Bunlara şahit olan Cihan'ın canı sıkıldı. Paramparça son bölümde Cihan, Gülseren'den şüphelenip şüphelenmemek konusunda tereddütte kalır.

RAHMİ BEY'İN KALBİ DAYANAMADI!

Paramparça son bölümde yalıda ise işler iyice karışıktır. Hazal artık Rahmi Bey'i tehdit edemeyeceğini çok acı bir şekilde anladı. Bu kez tehdit sırası Rahmi Bey'deydi. Rahmi Bey'in, Hazal'ı yapmaya zorladığı şey ise akıllara durgunluk verecek kadar tehlikeliydi. Ancak Rahmi Bey'in kalbi kendi entrikalarına daha fazla dayanamadı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler