MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 32. bölümüyle yeni sezona iddialı başladı

Geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizisi Paramparça yeni sezona 32. bölümü ile dönüş yaptı. Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Paramparça 32. bölümünde izleyiciler, nefes kesen sahnelere tanık oldu.

PARAMPARÇA YENİ SEZON 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Paramparça, dün akşam ekrana gelen 32. bölümü ile yeni sezona da damga vuracağının sinyalini verdi. Yeni sezonda dizininkadrosuna dahil olan usta oyuncu Barış Falay'ın canlandırdığı Harun karakteri, Paramparça'nın yeni bir dönemece girdiğini en çarpıcı şekilde gözler önüne serdi.Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Paramparça yeni sezon 32. bölümünde patlama sesi, tekerlekli sandalyesinden Boğaz'ın serin sularına düşen Hazal'ın çığlığına karıştı. Peki, Haza kurtarılabildi mi? Harun'un Cihan ile savaşının nedeni neydi? Pek çok soru işaretinin yanıt bulduğu Paramparça'nın 32. bölümü 14 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

PARAMPARÇA 32. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça yeni sezon ilk bölümünde; Barış Falay'ın canlandırdığı Harun'un hikayesi, tüm taşları yerinden oynatırken, Gülseren ve Cihan'ın imkansız aşkları artık engel tanımadı. Herkesin hayatını bir kez daha altüst edecek gelişmelerin yaşanacağı Paramparça yeni sezonunda iki ailenin kaderi, yeniden ve bu kez hiç umulmadık dinamiklerle birbirine bağlandı. Yalıda büyük huzursuzluklar yaşanırken, garajda patlayan bomba, bundan sonra yaşanacak çok daha büyük sorunların habercisiydi. Patlama sesi, tekerlekli sandalyesinden Boğaz'ın serin sularına düşen Hazal'ın çığlığına karıştı. Kurulan tuzak sonucu nezarethanede olan Ozan'dan da haber alamayan Cihan, kendisinin ve ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anladı. Dilara, Gülseren'in yalıdan gitmesini isterken, Cihan, sevdiği kadın Gülseren'i tehlikenin içine atmamaya kararlıydı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler