MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça yeni sezon tarihi, belli oldu

Reyting rekortmeni dizi Paramparça yeni sezonu merakla beklenirken, gelen haber dizinin hayranlarını sevindirdi. Paramparça'nın 2. sezonunun 14 Eylül Pazartesi'nden itibaren Star Tv ekranlarında olacağı öğrenildi.

Geçen sezona damga vuran Paramparça dizisinin yeni sezonu için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Yeni bir ismin dahil olduğu, Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği Paramparça'nın yeni sezon çekimleri 15 Ağustosta başlıyor. Peki, Paramparça yeni sezonu ne zaman başlayacak? Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı iddialı yapım yeni bölümleriyle 14 Eylül Pazartesi'nden itibaren Star Tv ekranlarına gelecek.

PARAMPARÇA YENİ SEZONUNDA NEZAKET YOK

Paramparça'ya Nezaket karakteriyle dahil olan Ayta Sözeri, sürpriz bir şekilde kadrodan ayrıldı. Kayıp Şehir ve Ulan İstanbul dizilerinde rol alan Ayta Sözeri, dizide Keriman'ın hapishanede tanıştığı ve dışarı çıktığında da evine yerleştiği Nezaket rolünü canlandırıyordu. Nezaket dizide Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı Gülseren'in de pastanesinde çalışıyordu.

BARIŞ FALAY DA PARAMPARÇA'DA

Paramparça'nın yeni sezonuna bir de bomba transfer gerçekleşti. Geçtiğimiz sezonun olay dizisi Medcezir'de yoksul bir aileden gelip çalışkanlığı ve azmiyle hayatı değişen, başarılı bir avukatı canlandıran Barış Falay, yeni sezonunda da Star Tv ekranlarında olacak. Barış Falay'ın Paramparça dizisinde Dilara (Ebru Özkan) karakterinin geçmişinden gelen bir karaktere hayat vermesi bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler