MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça dizisinin yeni sezonundan ilk tüyolar

Star ekranlarının fenomen yarışması Paramparça'nın sezon finalinin ardından yeni sezon için sabırsız bekleyiş başladı. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Paramparça'nın yeni sezonu hakkında ilk ipuçları Mesut Yar'dan geldi.

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Paramparça'nın sezon finali geçtiğimiz günlerde yapıldı ancak final bölümünde yaşananlar, Paramparça yeni sezonuna dair soru işaretlerini çoğalttı. Her hafta pazartesi akşamlarına damga vurmayı başaran dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacak? Mesut Yar, Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça'nın yeni sezon yeni bölümleri hakkında öngörülerine köşesinde yer verdi. İşte Mesut Yar'ın fenomen dizi Paramparça yeni sezonuna dair yazısı:

CİHAN VE GÜLSEREN'İN İŞİ ZOR

Hiç uzatmayalım. Paramparça dizisi sezon finalinde adının hakkını verdi. Tatile giderken Türk TV tarihinde tüm sezon finallerinde kullanılmış klişelerin hepsini toplayarak bize seri bir "hadi canım" çektirdi... Öncelikle gelecek sezonun konusu belli oldu. Cihan'ı oyun dışına iterek Dilara'nın parasına konmak isteyen bir gizli düşman var. Gizli ama güçlü de. Hikayenin damarlarına kadar sızmış. Belli ki gelecek sezon Cihan ve Gülseren'in işi zor. Biri canıyla diğeri çocuklarla filan uğraşıp duracak. Bunu koyun bir kenara.

PARAMPARÇA FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Paramparça'nın 29 Haziran akşamı ekrana gelen bölümünde; Gülseren, inkar edemeyeceği ve asla reddemeyeceği bir nedenle yalıya yerleşti. Bu durum, bütün ailenin ve Gülseren'in hayatlarını değiştirecek olayların tetikçisi oldu. Hazal artık tekerlekli sandalyeye mahkumdu. Hazal'ın bu durumu kabullenmesi hiç kolay değildi. Hazal'ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu, vicdan azabıyla kıvranmaktaydı. Öğrendiği bir gerçek ise, Cansu'nun acısını iyice dayanılmaz hale getirdi. Paramparça sezon finali bölümünde kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren'in bu işbirliği uzun sürmedi. Gülseren'i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdu. Dilara'nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren'den vazgeçmeyeceğini söyledi. Paramparça son bölümünde geçmişten gelen bir düşman, Cihan'ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmaya yeminliydi. Cihan ise bu düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdi. Son derece tehlikeli biri olan Harun, hem Cihan'a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler