MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça'nın Gülseren'i tangasıyla yakalandı

Paramparça dizisiyle ekranlarda fırtınalar gibi esen Nurgül Yeşilçay, soluğ Bodrum'da aldı. Sezon boyunca Paramparça'yla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, bu kez tango bikinisiyle olay oldu.

Paramparça'nın Gülseren'i Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Özgür İnal ve oğlu Osman Nejat'la stres atmak için Bodrum'da tekne turuna çıktı. Paramparça dizisi final yaptıktan sonra Gümüşlük'te aldığı evin temizlik işlerini bitiren Nurgül Yeşilçay, yorgunluğunu atmak için kendini Bodrum koylarına bıraktı. Tanga bikinisiyle objektiflere yakalanan Paramparça'nın başrolü güzel oyuncu, yorgunluğunu güneşin ve denizin tadını çıkararak attı.

GEÇEN YIL DA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçen yıl da Gümüşlük'te tangayla görüntülenmiş, gotoğrafları çekilince kaldığı otelin işletmecisine kızıp Bodrum'u terk etmişti. Ancak, oyuncunun bu yıl da yine aynı yerde yine tango bikinisiyle objektiflere takılması "Paramparça'nın Gülseren'i ne bikinisinden ne de Gümüşlük'tan vazgeçebiliyor." yorumlarına neden oldu.

PARAMPARÇA SEZON FİNALİ ÖZETİ

Paramparça sezon finali bölümünde; Gülseren, inkar edemeyeceği ve asla reddemeyeceği bir nedenle yalıya yerleşti. Hazal ise artık tekerlekli sandalyeye mahkumdu. Hazal'ın bu durumu kabullenmesi hiç kolay değildi. Hazal'ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu, vicdan azabıyla kıvranmaktaydı. Öğrendiği bir gerçek ise, Cansu'nun acısını iyice dayanılmaz hale getirdi. Paramparça sezon finali bölümünde kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren'in bu işbirliği uzun sürmedi. Gülseren'i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdu. Dilara'nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren'den vazgeçmeyeceğini söyledi. Paramparça son bölümünde geçmişten gelen bir düşman, Cihan'ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmaya yeminliydi. Cihan ise bu düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdi. Son derece tehlikeli biri olan Harun, hem Cihan'a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler