MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pascal Nouma: Futbol matematik değil, ben makine değilim

Pascal Nouma'nın geçirdiği sinir krizi Survivor ödül oyununa damga vurdu. Pascal Nouma futbol maçını kaybedince sinirlerine hakim olamadı. Ünlü futbolcuyu sakinleştirmek ise takım arkadaşlarına kaldı.

Survivor ünlüler takımından Pascal Nouma, Survivor All Star'daki maç oyununda ödül oyununu kaybedince sinir krizi geçirdi ve ağladı. Yenilmeyi gururuna yediremeyen Pascal Nouma, gözyaşlarını tutamadı.

Her bölümüyle gündeme bomba gibi düşen Survivor'da Pascal Nouma sinir krizi geçirdi. Yarışmanın bu haftya yayınlanan ödül oyununda minyatür kale maçta ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Ünlüler takımında Pascal ve Serenay gibi futbolcu olan iki isim olmasına rağmen kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran ve 15 yıldır futboldan para kazanan Pascal, Survivor All Star'da kaybettiği oyunun ardından sinir krizi geçirdi, gözyaşlarını tutamadı ve ağladı.

Pascal Nouma ve Ünlüler takımı oyunu kazacaklarından eminken Ünlüler takımı ve Pascal Nouma büyük şok yaşadı! 9-9'a geldiğinde. Bu kez takımlar üçerli oldu. Üçerli kızlar ve üçerli erkekler. 2 devre dörtte biter. İlk devreyi kızlar takımı oynadı. Gönüllüler takımı ilk devreyi iki sıfır kazandı. İkinci devrede Ünlüler takımı adeta Hakan'ın ayaklarında yükseldi. İki gol atan Hakan durumu 3-2'ye taşımayı başardı. Son sözü ise Hilmi Cem söyledi ve Gönüllüler takımı ödül oyununu kazandı.
PASCAL NOUMA: FUTBOL MATEMATİK DEĞİL

Mağlubiyeti önce sindiremeyen Pascal Nouma, "Futbol matematik değil. Ben makine değilim. Zaferler kazandım, 15 yıl profesyonel futbol oynadım ama Survivor başka." dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler