MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Petek Dinçöz bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı

Uzun zamandır anne olma hayali kuran Petek Dinçöz, verdiği röportajda bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Erkek bebek annesi olacağını ilk kez paylaşan Petek Dinçöz çocuğunun isminin ise İrfan Aslan olacağını söyledi.

Petek Dinçöz hayatı hakkında merak edilenleri Burcu Çetinkaya'ya verdiği röportajda anlattı. Evliliği nasıl gelişti? İlk bebek heyecanı nasıl bir duygu? Bebeğinin ismi belli mi? Yıllardır anne olma hayali kuran ancak sağlık sorunları sebebiyle anne olamayacağı söylenen Petek Dinçöz evliliği ve anne olma heyecanına dair her şeyi verdiği röportajda paylaştı.

Röportaja Petek Dinçöz'e ekibiyle destek veren İbrahim Tatlıses'in sevimli köpeği Golo da eşlik etti.

PETEK DİNÇÖZ İLE EVLİLİĞİNE DAİR

4 ay sonra annelik duygusunu tadacağım.Tiroid hastalığı sebebiyle hamileliğim riskliydi, fakat çok şükür yakında anne olacağım. Bebeğimizin ismi bile belli; İrfan Aslan...

Eşini ilk gördüğünde "Bu adam benim kocam olabilir." diye düşünmediğini belirten Petek Dinçöz, evliliğiyle ilgili şunları söyledi: "Aklımın ucundan geçmedi. Aynı apartmanda asansörde karşılaştım, 'aa ne kadar hoş bir adammış' dedim o kadar. Düşün yepyeni bir hayat kuruyorsun bir eve taşınıyorsun, yeni başlangıçlar yapıyorsun. Kafayı sporla bozmuştum. Sabah akşam spor yapıyordum. O sırada asansörde karşılaştım eşimle ve mis gibi kokan, tertemiz bir kişi duruyordu karşımda. Spor salonunda konuşmaya başladık ve sohbet sohbeti açtı. Sonra dedik ki: 'Çok iyi anlaşıyoruz niçin evliliği denemiyoruz.' Zaten ben flört etmeyi düşünen, el ele tutuşalım gezelim mantığında bir insan değilim. Eşim Ispartalı çok değerli bir ailenin çocuğu. Kayınpederim İrfan babam, kayınvalidem Hatice annem çok iyi, çok değerli, kendine has mutaassıp insanlar. Ve aileler birleşti, kına bile hayalimdi, Fulyam, sağ kolum herşeyim kınamı bile yaktı. Ramazan ayında güzel bir nikâhımız oldu."

ÇOCUĞUMA KAYINPEDERİMİN ADINI KOYACAĞIZ

Annelik heyecanının paylaşan güzel sanatçı Petek Dinçöz annelik heyecanını ve erkek bebek beklediğini ilk kez açıkladığını şu sözlerle ifade etti
"Çocuk doğurmayı çok istiyordum. Tiroid hastasıyım, hormonlarım sürekli değiştiği için riskli bir hamilelik ihtimali vardı. Aynı zamanda boyun kemiğim ters olduğu için de problem vardı. Doktorum Fevzi Şen'e de teşekkür ediyorum. Benim gibi tiroid hastası olanlar sıkıntılı olanlar, mutlaka uzmanından destek alsınlar. Niyetler etmiştim, Allah'ım bana evlat ver ya Rabb'im diye ve Allah'ın izniyle hamile de kaldım. Şimdi erkek bebek bekliyorum, ilk defa açıklıyorum. Doğuma az kaldı. 4 ay sonra Allah nasip ederse seni de bekliyorum. Çocuğumuzun adı da belli, kayınpederimin adını koyacağız ön ismine ve Aslan, yani İrfan Aslan"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler