MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Photoshopsuz güzel

Gösteri dünyasının bir çok ünlüsü özellikle de fotoğraf çekimlerinde kusursuz görünmek için photoshop müdahelesine ihtiyaç duyuyor. Tek istisna ise Kelly Brook

İngiliz manken rol aldığı bir spor markasının reklam çekimlerinde vücudunun gerçekten de bir çok meslektaşını kıskandıracak nitelikte olduğunu gözler önüne serdi. Brook, çekimlerden sonra photoshop müdahalesine gereksinim duymamak ve formunu korumak için düzenli besleniyor ve bıkıp usanmadan spor yapıyor. Bir süredir mali krizle boğuşan efsane erkek dergisi Playboy, bu yılki en iddialı sayısında İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook'a yer verdi.

[

İŞTE O KARELER (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/photoshopsuz-guzel/178/199859)
Merakla beklenen ağustos sayısından ilk fotoğraflar basına verilirken, son dönemin en popüler kadınlarından Kelly Brook'un dergiye verdiği röportajın bir bölümü de gün ışığına çıktı. Playboy bu sayıyla yalnızca satış başarısı değil, okuyucularının gözündeki ayrıcalıklı yerini yeniden kazanmayı da umuyor.

"Diğer Playboy kapaklarına baktığımda biraz endişeye kapıldım çünkü artık 20'li yaşlarımı geride bıraktım ve Playboy'daki kadınların hemen hepsi mükemmel vücutlara sahip. Benimse göğüslerim sarkma eğiliminde ve vücudum 20'li yaşlarımdaki gibi değil. Ama yine de bu fırsatı kaçıramazdım" diyen Brook, derginin kapağında şapka ve şemsiyeyle birlikte poz veriyor. Sekiz sayfalık kapak konusunun fotoğraflarını ise Ellen von Unwerth çekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler