MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 12. bölüm Kanal D'de yayınlandı

Kanal D'nin beğenilen dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle 25 Mart akşamı izleyicisiyle buluştu. Poyraz Karayel 12. bölümde Bahri, Poyraz'ı ölümle tehdit etti ve Poyraz ölümle burun buruna geldi.

POYRAZ KARAYEL 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının beğenilen dizilerinden Poyraz Karayel son bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Aksiyon dolu dizi Poyraz Karayel 12. bölümde heyecanlı gelişmeler birbirini kovalark Bahri, Poyraz-Ayşegül aşkını öğrendi.

Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi.

POYRAZ KARAYEL 12. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül ve Poyraz aşkı gün yüzüne çıktı. Bahri, bu ilişkiyi öğrendi! ''Poyraz Karayel bu şehri terk etmek için 24 saatin var. Artık ne bir oğlun var, ne bir evin var, ne de bir yurdun var. Bu şehirden sürüldün. Eğer gitmezsen olanlardan ben sorumlu olmayacağım'' sözleriyle Poyraz'ı öldürmekle tehdit eden Bahri, Poyraz'ın kafasına silah dayadı.

Poyraz Karayel son bölümde bunun üzerine Ayşegül ve Poyraz kaçma planı yaptı ancak Bahri'nin adamları her yerdeydi. Sinan'ı okuldan almaya giden Poyraz'ı Bahri'nin adamları yakaladı. Silah sesleri patladı. Kurşunun birine isabet edip etmediği merak konusuydu.

POYRAZ KARAYEL'İN KADROSUNA KATILDI

Azra Akın, Kanal D'nin sevilen dizisi "Poyraz Karayel"in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu, dizide Zülfikar'ın (Celil Nalçakan) platonik aşkını canlandıracak. Akın, oyunculuk yapan Çiğdem karakterine hayat verecek.

Yeni rolü için oldukça heyecanlı olan Azra Akın, şu sözleri söyledi: "Çiğdem, kişiliğiyle beni etkileyen bir kız. Çok yetenekli, zeki ve mütevazı. Ayrıca işinde çok disiplinli ve başarılı. İçindeki saflığı ve iyiliği hiç kaybetmemiş, değerlerini koruyan biri...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler