MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 13. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Çarşamba akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kitledi. Merakla beklenen Poyraz Karayel 13. bölümde Poyraz, Bahri için hayatını tehlikeye attı. Bahri, Poyraz'a yaptıklarından dolayı pişman oldu.

POYRAZ KARAYEL 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kanal D ekranlarının çok konuşulan yapımlarından Poyraz Karayel 13. bölüm ile kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Poyraz Karayel dizisinin son bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizide bu hafta yaşanacak heyecan ve korku dolu anlar yaşandı. Geçen bölümde vurulan Poyraz, bu bölümde yaşamak için mücadele verdi.

Başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları Poyraz Karayel son bölümüyle 1 Nisan'da Kanal D'de ekrana geldi.

POYRAZ KARAYEL 13. BÖLÜM ÖZETİ

Geçen bölümde Zafer, diğer mafya babalarını toplayıp korkunç bir karar aldı. Bu kararla hayatı tehlikede olan sadece Poyraz değil, Bahri de oldu. Poyraz, ölüm ve yaşam, aşk ve sadakat arasında nasıl bir tercih yaptı ve Bahri'yi seçti. Poyraz Karayel yeni bölümde Bahri için canını tehlikeye atan Poyraz, yaşam mücadelesi veriyordu.

Poyraz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Ayşegül Poyraz'ın vurulmasından dolayı hala Bahri'yi suçluyordu. Bahri Poyraz'ın kendisi için canını tehlikeye attığını öğrendiğinde çok üzüldü. Ayşegül ise Poyraz'ın bunu neden yaptığının farkındaydı ve Poyraz'dan kolay kolay vazgeçmedi. Bütün planları bozulan Zafer için artık Poyraz tek hedefti. Poyraz Karayel son bölümde Songül çocuk sahibi olmak için başını belaya sokacak bir yola girerken Sadreddin, Zülfikar, Sefer ve Taşkafa da büyük bir tuzağa doğru gitti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler