MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 15. bölümde aşıklar dargın

Poyraz Karayel 15. bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasında ipler iyice geridi. Kanal D de yayınlanan Poyraz Karayel son bölümde Poyraz Ayşegül'ün evlilik teklifini reddetti. Zafer'i öldürmek isteyen Bahri ise hiç ummadığı bir durumla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadı.

Poyraz Karayel 15. bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasında ipler iyice geridi. 15 Nisan saat 20.00'de Kanal D de yayınlanan Poyraz Karayel son bölümde Poyraz Ayşegül'ün evlilik teklifini reddetti. Zafer'i öldürmek isteyen Bahri ise hiç ummadığı bir durumla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadı. Poyraz ve Ayşegül aşkı yarım mı kaldı? Ayşegül ile arası bozulan Poyraz Ayşegül'ün gönlünü alabildi mi? Tüm bu soruların cevabı 15 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan Poyraz Karayel 15. bölümünde!

POYRAZ KARAYEL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül'ün yaptığı evlilik teklifine beklenmedik bir cevap veren Poyraz ile arası bozulan Ayşegül sürpriz bir yemek ayarladı. Ama sürpriz burada bitmeyecekti. Aynı mekana Çiğdem, Zükfikar, Taşkafa, Sema ve Sefer de gelince işler iyice çığırından çıktı.

Sema babasının katilini elinden kaçırmanın üzüntüsü içindeyken Songül ile gerildi. Songül'ün hamile olmadığından şüphelenen Sema Songül'ü köşeye sıkıştırdı. Songül'ün büyük sırrı ortaya çıkmak üzereydi. Poyraz, Ayşegül ve Bahri'nin arasını düzelterek; hem Ayşegül'le aşkına devam etmenin hem de Bahri'nin yanında kalmanın planını yapıyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler