MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 16. bölüm izleyiciyle buluştu

Kanal D'nin beğenilen dizilerinden Poyraz Karayel son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Poyraz Karayel 16. bölümde romantik sahneler yaşanırken, Zülfikar'ın Ahmet Kaya'nın Acı Çekmek Özgürlüktür şarkısını seslendirmesi bölüme damga vurdu.

Kanal D'nin her bölümde heyecan fırtınası estiren Poyraz Karayel 16. bölümü ile ekrana geldi. Poyraz Karayel son bölümde izleyiciler oldukça romantik sahnelere şahit oldular. Dizinin bu bölümüne duygusal ve romantik sahnelerin yanı sıra Zülfikar'ın Ahmet Kaya'nın "Acı Çekmek Özgürlüktür" şarkısını seslendirmesi damga vurdu. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Poyraz Karayel 16. bölümü 22 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlandı.

POYRAZ KARAYEL 16. BÖLÜM ÖZETİ

Zafer'e yapılan saldırıyı son anda önlemek isteyen Poyraz, istemediği halde birini vurmak zorunda kaldı. Bu arada Zülfikar ve Çiğdem ilişkisi bir çıkmaza doğru sürüklenirken, Zülfikar gerçeği Çiğdem'e açıklayamadan kötü bir sürprizle karşılaştı. Poyraz Karayel son bölümde Sema ve Sefer cephesinde ise gergin bir savaş hakimdi. Sema, istediğini elde etmek için Sefer'e sıcak davranmaya başladı. Ayşegül ve Poyraz istedikleri gibi Mümtaz ve Ünsal'ı köşeye sıkıştırmayı başardılar. Ama beklenmedik bir sürpriz, bütün planlarını alt üst ederken, dinleme cihazını fark eden Zafer de Poyraz Karayel 16. bölümde Bahri'yi başka bir tuzağa çekmenin yolunu buldu.

POYRAZ KARAYEL'E SÜRPRİZ İSİM

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı, yapımcılığını ise Limon Film'in üstlendiği dizinin kadrosuna daha önce 'Firar', 'Kayıp Şehir' ve 'Bana Artık Hicran De' gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Şebnem Hassanisoughi dahil oldu.

16. bölüm itibariyle diziye dahil olacak olan başarılı aktris, Poyraz'ın yurt dışından gelen ve alkol tedavisi gören eşine (aynı zamanda Sinan'ın da annesi) hayat verecek. Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye'ye geri dönecek olan karakter, birçok sürprizi de beraberinde getirecek.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler