MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 17. bölümde dengeler altüst oldu

Poyraz Karayel 17. bölümü izleyicilerinin karşısına sürprizlerle dolu sahneleriyle geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel son bölümünde olanlar haberimizin detayında.

Kanal D ekranının büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel 17. bölümü bomba gibi sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Poyraz'ın eski eşinin geri gelmesi, tüm dengeleri altüst etti.Poyraz'ın yanında Ayşegül'ü gören Begüm ise soğuk savaş ilan etti. Bahri'nin tutuklanması ise herkesi şaşkına çevirdi İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 17. bölümü olay yaratan sahneleri ile dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

Kanal D'nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba'nın paylaştıkları dizisi Poyraz Karayel 17. bölümünde yine nefesler tutuldu.

POYRAZ KARAYEL'DE DENGELER ALTÜST OLDU

Begüm'ün dönmesiyle mutluluk hayalleri alt üst olan Ayşegül ve Poyraz; Sinan'ı tekrar kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Begüm de oğlu için savaşmaya hazırdı. Bahri'nin uyuşturucu yüzünden hapse atılması herkesin planını bozarken Bahri'yi kurtarma operasyonu yine Poyraz'ın üzerine kaldı ve Zafer'e tuzak kuruldu. Bir taraftan Poyraz ile eski defterleri açıp hesaplaşırken diğer taraftan da Ayşegül'e kötü bir sürpriz hazırlayan Begüm, Ayşegül'ü çok zor bir durumda bıraktı. Ayşegül ve Poyraz aşkları için bir kez daha büyük bir sınav verdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler